• Jaga lugu:

  Miks koolitajate mittekonverentsi mitte külastamata jätta?

  Helina Loor ja Monica Marfeldt.Foto: Andres Laanem

  Seekordne „Õppetund“ tutvustab, mida kujutab endast koolituse mittekonverents. Kaheksandat korda toimuva mittekonverentsi eesmärke, kujunemist ja ülesehitust tutvustavad Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsiooni Andras projektikoordinaator Monica Marfeldt, Koolitusfirmade Liidu juhatuse liige Helina Loor ja videosilla vahendusel osaleb Georgi Skorobogatov, Euroopa Täiskasvanuhariduse veebikeskkonna EPALE Eesti keskuse juhataja sihtasutusest Kutsekoda.

  Külalised kirjeldavad mittekonverentsi ja selle teemade kujunemist ning arutelude ja töötubade formaati. Uurime, missuguseid põnevaid teemasid pakkus ideekorje, ja saame heita pilgu ka kolmele kaheksast valituks osutunud teemakäsitlusest. Kus ja millal mittekonverents toimub? Mis on selle eesmärk ja missuguseid tulemusi oodatakse? Keda oodatakse külastama ja miks on oluline mittekonverentsi mitte külastamata jätta? Need ja paljud teised küsimused leiavad värskes „Õppetunni“ saates vastuse.
  Saadet viib läbi Äripäeva Personaliuudiste juht Helen Roots.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Novaturas ostab kuni kolme miljoni euro eest aktsiaid tagasi
Tunamöödunud aastal miljoneid eurosid kahjumisse jäänud Novaturase eelmise aasta tulemused lubavad algatada märkimisväärse aktsiate tagasiostu programmi
Tunamöödunud aastal miljoneid eurosid kahjumisse jäänud Novaturase eelmise aasta tulemused lubavad algatada märkimisväärse aktsiate tagasiostu programmi
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Raadiohommikus: taristuehitusest investeerimise ja restoraniärini
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis annavad tooni kinnisvara, julgeoleku, investeerimise, restoraniäri ja ehitusega seotud teemad.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis annavad tooni kinnisvara, julgeoleku, investeerimise, restoraniäri ja ehitusega seotud teemad.
Tartu Mill sai loa Leedu konkurendi ostuks
Eesti konkurentsiametil pole midagi tehingu vastu, millega Eesti jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli.
Eesti konkurentsiametil pole midagi tehingu vastu, millega Eesti jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.