22. veebruar 2016
Jaga lugu:

Gasell: Elektrof – kõik elektrivaldkonna lahendused ühe teenusepakkuja poolt

Pildil: (vasakult paremale) Alari Preitof, Tõnu Vahtramäe, Mati Preitof   

2011. aastal loodud Elektrof OÜst on mõne aastaga saanud tööstusautomaatikasüsteemide ja jõupaigaldiste osas Eesti elektrivaldkonna ettevõtetele arvestatav partner.

Laias laastus tegeleb Elek­trof sügavamalt kahes valdkonnas: automaatikaseadmete hooldus, remont, ehitus ja seadistamine ning kesk- ja madalpinge elektripaigaldiste ehitus- ja rekonstrueerimistööd.

Elektrofi omanikke iseloomustavad oma ala professionaalsus, kogemused suurtes projektides ning nooruslik hasart astuda vastu ka kõige keerukamatele väljakutsetele.

„Meie eesmärgiks on algusest peale pakkuda oma partneritele kvaliteetset teenust ja võimalust lahendada kõik elektrivaldkonna mured ühe teenusepakku­ja poolt,“ tutvustab ettevõtte juhatuse liige ja osanik Tõnu Vahtramäe, lisades, et ettevõtte referentsides on töid tänavavalgustusest alajaamade ehituseni.

Teine osanik Alari Preitof lisab, et koha Äripäeva Gaselli TOPis ongi toonud kogemus teostada töid erineva kaalu ja keerukusastmega projektides, tegutsemine ühtaegu nii tugevvoolu kui ka automaatikavaldkonnas ning omanike vahetu tegutsemine ka ise objekti- ja projektijuhina ning kogu toimuvaga kursis olek.

Laias laastus tegeleb Elektrof sügavamalt kahes valdkonnas: automaatikaseadmete hooldus, remont, ehitus ja seadistamine ning kesk- ja madalpinge liinide ehitus- ja rekonstrueerimistööd.„Teostame automaatikaseadmete korralist ülevaatust ja vajalike hooldustoimingute tegemist. Vea leidmisel hindame olukorda ja koostöös kliendiga leiame võimalikult kiire ja toimiva lahenduse selle likvideerimiseks. Hoiame oma kliente alati toimuvaga kursis ja edastame neile hoolduse kohta käiva dokumentatsiooni,“ kirjeldab Elektrof juhatuse liige MatiPreitof.

Samuti tegeleb Elektrof seadmete ehitamisega alatest projekteerimisest kuni seadistamise ja personali koolitamiseni, pakkudes teenust nii enda ehitatud ja projekteeritud seadmetele kui ka koostöös teiste turul tegutsevate seadmete tootjatega.

Tegeletakse ka sideliinide ja tänavavalgustuse projekteerimise ning paigaldusega. „Arvestades klientide individuaalseid soove, pakume lisaks ka keerukate jõupaigaldiste erilahendusi nii projekteerimisel kui ehitamisel. Kvalifitseeritud personal omab pikaajalist kogemust alajaamade ehitamises ning madal-, kesk- ja kõrgepingeseadmete paigaldamisel ja renoveerimisel,“ lisab Mati Preitof.

Referentsidena võib esile tuua kaablitootjale AS Draka Keila Cables Norrast ja Soomest toodud tootmisliinide siirdamise Keilasse ja ASi Vasar galvaanikaliini demontaaži, transpordi ja montaaži Rootsist Eestisse koos ettevõttega Technology Partners OÜ, koostöös ASiga Filter teostatud Estonian Spirit OÜ 8 MW koostootmisjaama seadistus- ja käivitustööd ning OÜ Bogi 10 MW Paide koostootmisjaama käivitustööd.

Lisaks on ettevõte teinud koostööd Sinear OÜga Kohtla-­Järve Rahvapargi valgustuse, elektrivarustuse ja toitepunktide ehitamisel, paigaldanud Kohtla-Järve polikliinikule uue ventilatsiooniautomaatika ning koos ASiga Eltolex ehitanud välja Kohtla-Järve Ahtme linnaosa kergliiklustee tänavavalgustuse.

„Meie tuntumaks tööks võib pidada aastatel 2014/2015 teostatud trammiliin number 4 rekonstrueerimise koos Merko Ehitusega, kus tegelesime nii jõupaigaldiste kui ka trammitee pööranguteks vajaliku auto­maatika paigaldusega,“ kirjeldab Tõnu Vahtramäe.

Elektrof OÜ on noor ja arenev ettevõte, kus praegu töötab 10 inimest. Sel aastal kolis elektrifirma uutesse ruumidesse Peetri külla Allika teele.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Madis SavistoTechnology Partners OÜ tegevjuht/juhatuse liige„Elektrof OÜ on olnud meie koostööpartneriks ja alltöövõtjaks juba päris mitme aasta jooksul. Keeruliste tootmisseadmete paigalduse ja hoolduse valdkonnas on väga oluline süvenemine tehnilistesse detailidesse, samuti teineteisemõistmine ja ausus suhtlemises. Oleme alati leidnud ühise keele ja seadnud peaeesmärgiks tellijale veatu töö üleandmise. Koos oleme teostanud mitmeid keerukaid tööstusobjekte, eelmise aasta olulisimana võiks mainida DrakaKeila Cables AS montaažikaablite tootmisliinide siirdamised Norra ja Soome tehastest Eestisse ja paigaldamise Keilas. Tellija jäi tehtud tööga väga rahule.“

Jaga lugu:
Hetkel kuum