• Jaga lugu:

  Kaotatud asjad telefonist rahakotini leiab vaid sekunditega

  TrackR Foto: SmartEST Baltics OÜ

  Kas olete tüdinenud otsimast pidevalt oma võtmeid, rahakotti või mobiiltelefoni? Nüüd on olemas suurepärane lahendus – pisikese mündisuuruse TrackR-i seadme saab kinnitada ükskõik millise eseme külge ning spetsiaalset rakendust kasutades aitab see nutiseadme abil leida kaotatu üles sekunditega.

  võtmedrahakottpagasTV-pultjalgrataslemmikloomseljakottlaadijapassprillitooslaste lemmikmänguasjad

  „TrackR on kasutajasõbralik toode, mis võimaldab jälgida oma asjade asukohta ning vajadusel neid leida. Kadunud asjade leidmine on tänu TrackRile lihtsam kui eales varem,“ ütleb SmartEST Baltics OÜ juhataja Andrus Kaalep, lisades, et rakenduse peamine eesmärk on anda asjade mäletamise ülesanne nutiseadmete äppidele, et inimesed ei peaks kulutama oma väärtuslikku aega, otsides kadunud esemeid.Kujutage ette, kui te ei pea enam mõtlema ega ehmatades otsima, kus on teie käekott, autovõtmed või rahakott, sest tänu TrackRile teate seda niigi! Lisaks tagab TrackR teile turvalisuse varaste eest, sest rakendus annab märku, kui ese väljub Bluetoothi piirkonnast.
  Kuidas TrackR töötab?
  TrackR on pisike mündisuurune õhuke, väga vastupidavast materjalist ning tugeva heliga (82–100 db) seade. Tegemist onBluetoothil põhineva otsijaga, mille saab kinnitada ükskõik millise eseme külge ning ühildada nutitelefoniga.Rakendus töötab nii iPhone’il kui ka Android-telefonil, võimaldades telefonist ühe nupuvajutusega oma kadunud esemetele helistada. Samuti saab otsida TrackRi abil telefoni, sest nupulevajutus TrackR-i seadmel paneb isegi hääletu programmi peal oleva telefoni helisema. Rakendus kuvab nutitelefoni ka infot esemete kauguse kohta ning seadistatav märguanne annab teate, kui hakkate esemete raadiusest väljuma. Kui ikkagi juhtub, et kadunud asi on telefoni mõjuulatusest väljas, näitab TrackR-i majakate võrk (Crowd Locate) selle viimast asukohta kaardil. Unikaalne TrackR-i majakate asukoha määramise võrgustik, mis annab uuenduse kadunud eseme asukohast, kui mõni teine TrackRi kasutaja sellest möödub. Samuti saab seadmeid jagada perekonna vahel ning nii saab näiteks isa aidata oma nutiseadme kaudu otsida tütre kaotatud mängukaru – paneks koolikotti või pereema mobiiltelefoni.
  TrackR Foto: SmartEST Baltics OÜ
  TrackR-i seadmeid on müüdud juba üle viie miljoni ning igapäevaselt tuleb võrku kaks miljonit päringut. Ettevõttel on tihe koostöö teiste tugevate kaubamärkidega nagu Amazon Alexela, samuti arendatakse pilvefunktsioone ning varsti lisandub Google & Apple home kit.TrackR on vajalik igas majapidamises! Väike ja kerge asjadeotsija on varustatud leedtuledeganing võtmehoidja paelaga, et seda oleks lihtne esemete kinnitada. Seadmete patarei laetuse taset saab vaadata otse rakendusest. Patarei vahetus on lihtne, tuleb lihtsalt vahetada patarei, ei mingit lisakulu.Asjade leidmine pole kunagi olnud nii lihtne! Vaata siit, kuidas TrackR toimib.
  Andrus KaalepSmartEST Baltics OÜtel +372 506 9073e-post: [email protected]www.smarta.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.