• Miks kasutada reklaamkingituste agentuure?

  Miks valida reklaamkingitused just Logotrade´stFoto: Logotrade

  Reklaamkingituste spetsialistid, omades suuri kogemusi oma erialal, aitavad teil leida just teie jaoks parimad firmameened, võttes arvesse ka sihtrühma vajadusi. Põhjusi, miks peaks kasutama oma ala asjatundjate abi on rohkemgi: reklaamkingituse kvaliteet ja tarnelogistika ning see, et firmakingitustega tegelevad ettevõtted pakuvad ka garantiid. Lisaks on reklaamkingituste eksperdid kursis kõige uuemate trendidega ja teavad täpselt, millised kingitused töötavad kõige paremini just teie sihtrühma puhul.

  Soovitan valida koostööpartneriteks kolm reklaamkingiagentuuri, sest siis on kindel, et leiate koos parimad ja soodsaimad kingiideed.

  Miks valida reklaamkingitused just Logotrade´st?

  Logotrade´i tiimis on oma ala parimad asjatundjad, kes panevad igasse projekti ka killukese oma südant. 17 tegevusaasta jooksul on meie põhiväärtused jäänud samaks, kuid läbi järjepideva õppimise ja kliendisuhete arendamise oleme keskendunud eelkõige firmakingitustele ning reklaamtoodetele nii Eestis kui väljaspool Euroopas ja unistame maailma paremaks muutmisest reklaamkingituste abil.
  Me oleme innovaatilised ning kasutame uudseid tehnoloogilisi lahendusi, et saaksime pakkuda parimat kliendikogemust. Oleme ka keskkonnateadlikud ja panustame üha rohkem loodussäästlikest materjalidest valmistatud ärikingitustele ja reklaamtoodetele. Ka Eesti disain ning meie käsitöömeistrite looming kuulub järjekindlalt meie tootevalikusse. Pakume oma klientidele ärikingitusteks ka uusimaid nutitooteid ja põnevaid tehnikavidinaid, samuti panustame reklaamkingituste erilahendustele. Meile on väga oluline, et meie kliendid oleksid õnnelikud ja rahulolevad, mis teisipidi suurendab tagasipõrkes ka meie enda motivatsiooni.
  Me oleme otsekohesed ja vajadusel ei soovita teil osta reklaamtoodet, mis võib kahjustada teie firma mainet. Pakume teile ainult parimaid reklaamkingitusi, pidades silmas just teie ettevõtte väärtusi ja eesmärke.

  Miks on reklaamkingitused meie kirg?

  • Oleme loodussõbralikud – kasutame rohkem taaskasutatud materjalidest ja ümbertöödeldud prügist säästlikult valmistatud rekaamtooteid.

  • Eestimaiste väikeettevõtjate käsitööna valminud firmakingitused jõuavad meie abil inimesteni.

  • Oleme kogu aeg kursis põnevate uute tehnoloogiliste lahendustega ja aitame koos teiega uudistoodetel kiiremini jõuda massidesse.

  • Täiustame pidevalt erilahendustena toodetud firmakingituste valikut.

  Ärge olge mõõdukad, nõudke rohkem, see aitab teil leida parimad firmakingilahendused ja ka meil areneda!
  Jaga lugu:

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Naftaturgu suunab 61aastase inseneri käsi
Naftaturg on keerulise 2021. aasta läbinud suuremate hüpeteta – otsekui suunaks kellegi käsi toornafta hinda rahulikult, kuid kindlalt ülesmäge. Selle käe omanik on 61aastane naftainsener ja kuningapoeg, Saudi Araabia energeetika­minister Abdulaziz bin Salman Al Saud.
Naftaturg on keerulise 2021. aasta läbinud suuremate hüpeteta – otsekui suunaks kellegi käsi toornafta hinda rahulikult, kuid kindlalt ülesmäge. Selle käe omanik on 61aastane naftainsener ja kuningapoeg, Saudi Araabia energeetika­minister Abdulaziz bin Salman Al Saud.
Heiki Einpaul: kõige kõvema kisaga pole alati kõige suurem probleem
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.
Endised kolleegid läksid Ukraina hanke pärast kaklema
Kaks Eesti ettevõtet vaidlevad tuntud Ukraina riigiettevõtte Antonov korraldatud hanke üle. Mõlemad süüdistavad teineteist ebaausas mängus.
Kaks Eesti ettevõtet vaidlevad tuntud Ukraina riigiettevõtte Antonov korraldatud hanke üle. Mõlemad süüdistavad teineteist ebaausas mängus.