7. detsember 1995 kell 22:00

IP Multimeedia tegevus muutub

Salu sõnul tähendab struktuurimuutus seda, et loomisel on IP Baltimaade kontor. Uue üksuse loomist ei soovinud Salu esilagu lähemalt kommenteerida. «See ametikoht ammendas ennast minu jaoks,» märkis Salu.

ASi IP Multimeedia Tallinn aktsionäride hulka kuuluva Kanal 2 juhatuse esimees Ilmar Taska ütles Salu ametist lahkumise kohta, et Salul on raske töötada pikki tööpäevi nõudval tegevdirektori kohal, kuna tal on kodus väikesed lapsed. Tema ütlusel läksid Salu ja IP Multimeedia teed lahku «mõlemapoolse arusaamise tulemusena».

«Kõikides firmades vahetuvad aeg-ajalt inimesed,» ütles Taska. «IP Multimeedias on praegu käimas muutused lääne poole algatusel.»

Taska tunnistas, et ta pole päris rahul Kanal 2 reklaamiaega müüva agentuuri töötulemustega. Tema sõnutsi näitavad mitmed reitingud, et potentsiaalselt võiks Kanal 2 reklaamisissetulekud olla suuremad kui seni.

Taska ütles, et Kanal 2 ei ole teinud veel otsust loobuda IP Multimeedia teenustest. «Meie müügivõimalused on väga head, mistõttu on meil käinud üsna palju kosilasi,» märkis Taska.

Tallinnas viibiv IP Baltimaade esindaja Andris Mikhelsons ütles, et loodab IP Tallinna kontorilt järgmisel aastal paremat tulemust kui käesoleval aastal. Ta märkis, et agentuuri seisukohast saavutati reklaamimüügi osas käesoleva aasta sügisel üsna hea tulemus, sellele vaatamata ei vasta agentuuri majandustulemused loodetule.

Omanike algatusel on IP Multimeedia Tallinna osakonnas käimas audit, mille tulemused ei ole Taska sõnutsi veel selgunud. Taska ütles, et firmas tehtav finantskontroll ei pruugi olla seotud tegevdirektori ametist lahkumisega.

IP Multimeedia Tallinn on ühe suurema Euroopa reklaamimüügifirma IP Group Tallinna filiaal. Üle 70% IP Multimeedia Tallinn aktsiatest kuulub IP Groupile, ülejäänud osa ASile Taska.

Hetkel kuum