• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sõnajalgade televisioon alustab nädal enne jõule

  Oleg Sõnajalg ei soovinud järgmisel nädalal vaatajateni jõudvast projektist lähemalt rääkida.
  Ta selgitas, et aktsiaseltsi omanikel on «sisene kontseptsioon», mille kohaselt omanikud ei pea õigeks rääkida telekanalist enne, kui see on alustanud saateid.
  Sõnajalg ütles, et TV 1 omanikel on pooleli mõned programmiga seotud läbirääkimised, mis ei mõjuta aga kanali eetrisse mineku aega.
  Ta lisas, et detsembri jooksul on Eesti Sõltumatu TV juhatusel plaanis suurendada firma aktsiakapitali aktsionäride ringi laiendamise teel. 1991. aastal Eesti Kristliku TV nime all moodustatud ASi Eesti Sõltumatu TV aktsiakapital on praegu 120 000 krooni.
  Juhatuse esimees ei täpsustanud, kui suures ulatuses on kavas aktsiakapitali laiendada ja kes on potentsiaalsed uued firma aktsionärid.
  Oleg Sõnajalg märkis, et TV 1 on infokallakuga telekanal, kus on esikohal uudised. Samuti leiavad programmis oma koha meelelahutus ja reklaam.
  Sõnajalg ütles, et reklaamimahu ja vaadatavuse poolest võrdleb TV 1 end Eesti teleturul kõige enam Tipp TVga. Uue kommertskanali läbilöögivõimes Oleg Sõnajalg enda sõnade kohaselt ei kahtle.
  TV 1 saatja on paigutatud hotell Olümpia katusele. Teleprogrammi levikuala ulatub esialgu 35-- 45 kilomeetri kaugusele Tallinna südalinnast. Tulevikus on telekanali omanikel plaanis välja ehitada korralik saatjate võrk. «Usun, et esialgu jõuame oma programmiga ligikaudu 600 000 vaatajani,» prognoosis Sõnajalg.
  EVTV direktor Enn Eesmaa ütles, et uuel telekanalil on turule tulek kindlasti raske. «Kuigi TV 1 pole eriti eelreklaami teinud, on mingi huvi kanali vastu vähemalt esialgu kindlasti olemas,» leidis EVTV direktor.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kokutajast Eesti parimaks koomikuks ehk kuidas nali andis Ari Matti Mustonenile elutahte
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.