• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sõnajalgade televisioon alustab nädal enne jõule

  Oleg Sõnajalg ei soovinud järgmisel nädalal vaatajateni jõudvast projektist lähemalt rääkida.
  Ta selgitas, et aktsiaseltsi omanikel on «sisene kontseptsioon», mille kohaselt omanikud ei pea õigeks rääkida telekanalist enne, kui see on alustanud saateid.
  Sõnajalg ütles, et TV 1 omanikel on pooleli mõned programmiga seotud läbirääkimised, mis ei mõjuta aga kanali eetrisse mineku aega.
  Ta lisas, et detsembri jooksul on Eesti Sõltumatu TV juhatusel plaanis suurendada firma aktsiakapitali aktsionäride ringi laiendamise teel. 1991. aastal Eesti Kristliku TV nime all moodustatud ASi Eesti Sõltumatu TV aktsiakapital on praegu 120 000 krooni.
  Juhatuse esimees ei täpsustanud, kui suures ulatuses on kavas aktsiakapitali laiendada ja kes on potentsiaalsed uued firma aktsionärid.
  Oleg Sõnajalg märkis, et TV 1 on infokallakuga telekanal, kus on esikohal uudised. Samuti leiavad programmis oma koha meelelahutus ja reklaam.
  Sõnajalg ütles, et reklaamimahu ja vaadatavuse poolest võrdleb TV 1 end Eesti teleturul kõige enam Tipp TVga. Uue kommertskanali läbilöögivõimes Oleg Sõnajalg enda sõnade kohaselt ei kahtle.
  TV 1 saatja on paigutatud hotell Olümpia katusele. Teleprogrammi levikuala ulatub esialgu 35-- 45 kilomeetri kaugusele Tallinna südalinnast. Tulevikus on telekanali omanikel plaanis välja ehitada korralik saatjate võrk. «Usun, et esialgu jõuame oma programmiga ligikaudu 600 000 vaatajani,» prognoosis Sõnajalg.
  EVTV direktor Enn Eesmaa ütles, et uuel telekanalil on turule tulek kindlasti raske. «Kuigi TV 1 pole eriti eelreklaami teinud, on mingi huvi kanali vastu vähemalt esialgu kindlasti olemas,» leidis EVTV direktor.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.