• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuulutati välja Oma-raadio pankrot

  Haapsalu aselinnapea Sulev Vare sõnul on Oma-raadio omanikul ASil Duo raamatupidamise andmetel vara 167 000 krooni eest. Lääne maakohtu kohtuniku Aita Rajavere sõnul on praegu andmeid 14 võlanõudjalt ligi 680 000 krooni võlanõuete kohta. Ta lisas, et pankroti väljakuulutamise järel võib võlanõuete avaldusi esitada kahe kuu jooksul.
  Sulev Vare sõnul põhjustasid firma majandusliku krahhi liigsed kulutused ja äriplaanist mittekinnipidamine, milles teised aktsionärid süüdistavad Duo juhatuse esimeest ja raadio tegevdirektorit Katrin Vardjat.
  Oma-raadio on võtnud kolm laenu, millest kahe puhul on antud pandiks kattuv vara. Esimese Oma-raadio varaga kaetud pangalaenu 150 000 krooni võtsid oma-nikud Tallinna Pangast 1994. aasta lõpus. Nüüd nõuab pank tagasi 191 000 krooni. Järgmise, 100 000 krooni suuruse pandiga tagatud laenu said Duo omanikud Hoiupangalt, kes nõuab 123 000 krooni. Lisaks eraldas 100 000 krooni protsendita laenu Haapsalu innovatsioonifond.
  AS Duo võlgneb töötajatele 46 000 krooni palga eest, ruumide kasutamise eest Uuemõisa ärikeskusele 23 000 krooni, riigimaksu ei ole firma üldse maksnud, selle võlg on 189 000 krooni.
  Kriminaalasjad on algatatud kõigi nelja Oma-raadio aktsionäri suhtes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.