9. aprill 1996 kell 22:00

Tihedus lihtsustab vaiba puhastamist

Flotex on vastupidav ja praktiline vaipkate, mis on nii valmistamise tehnoloogia kui koostise poolest erinev tavalistest sõlmvaipadest. Tema vastupidavuse saladus peitub tootmisel kasutatavas unikaalses elektrostaatilises protsessis.

Igas Flotexi ruutmeetris on 80 mln sirget püstist polüamiidnailonfiibrit, mis on molekulaarselt seotud veekindla PVC-aluspõhjaga. Veekindel aluspõhi omakorda on tugevdatud klaaskiudriide kihtidega, mis tagavad mõõtmete stabiilsuse.

Flotexi ülisuur tihedus muudab vaiba puhastamise tunduvalt lihtsamaks ning hoolika paigalduse korral on vaiba vuugid silmale nähtamatud. Tänu fiibrite erilisele koostisele saab tootja anda vaipkattele kümneaastase garantii.

Peale selle on Flotex püsivalt antistaatiline, tulepüsiv, pleekimiskindel, libisemiskindel, veekindel, hargnemiskindel ja väga lihtsalt paigaldatav.

Flotexit valmistatakse ja turustatakse rullidena (150 ja 200 cm) või plaatidena (50x50 cm).

Tänu Flotexi kulumiskindlusele ja dekoratiivsusele on ta sobiv kate ühiskondlikesse ruumidesse. Erinevaid mustreid ja toone on kokku üle 150.

Vaipkatte sisse on võimalik lõigata 10 tooni ilutriipe. See jätab disainerile piiramatu vabaduse oma ideede elluviimiseks.

Flotexit paigaldatakse nagu teisigi vaipu. Siiski tuleks hoolega tähele panna, et rullide numeratsioon oleks sarnane. Vaibarulle tuleb hoida vähemalt 24 tundi enne paigaldamist toatemperatuuril. Kontrollima peab mustri kokkulangemist ning seda, et Flotexi aluspõhjale joonistatud nooled oleks alati suunatud vastu valgust. Pärast liimi aluspõhjale kandmist laske liimil taheneda umbes 15--45 min. Liimida tuleb üleni.

On oluline teada, et pidev mõõdukas hooldus on efektiivsem ja odavam kui intensiivne perioodiline puhastamine.

Nagu mainitud, on Flotexi eelis teiste vaipade ees on tema väga hea puhastatavus. Siledad ja sirged lõimed paiknevad vaibas nii tihedalt, et nendel kõndides tekkiva fiibritevahelise hõõrdejõu tulemusena tõusevad tolmuosakesed vaiba pinnale, kust neid on lihtne eemaldada.

Puhastada võib tolmu-imejaga, kasutada masinpesu või puhastada pulbriga.

Hetkel kuum