26. mai 1996 kell 22:00

Klementi tahab Tallinna börsile

Ettevalmistusi saab alustada pärast Klementi ja Klementi Kaubanduse äriregistrisse kandmist, kinnitas Klementi Kaubanduse juhatuse liige Ardo Kamratov. Tema sõnul võiks Klementi aktsiatega Tallinna börsil kaubelda tuleva aasta algul.

Klementi Kaubandus on nelja viiendiku tehase Klementi aktsiate omanik. Aktsionäride üldkoosolek kinnitas Klementi Kaubanduse eelmise aasta majandustegevuse tulemused ja otsustas aktsionäridele dividende mitte maksta.

Samas valiti Klementi Kaubanduse nõukogu, mida juhib Tallinna Panga nõukogu esimees Guido Sammelselg. Nõukogusse kuuluvad veel Tambet Mägi Tallinna Pangast ja Ardo Kamratov.

Klementi aktsionärid otsustasid mai algul maksta osanikele dividende 9,3 protsenti aktsia nimiväärtusest. Klementi eelmise aasta kasum oli 2 miljonit krooni, selle aasta käibe prognoos on 95 miljonit krooni.

Hetkel kuum