• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eile dollari kurss tugevnes

  Dollari kurss tõusis eile umbes pool penni, 1,548 Saksa margani (neli senti, 12,38 kroonini). Ehkki õhtul oli kurss veidi madalam, 12,36 krooni, oli eilne päev kokkuvõttes dollari tõusu päev. 100aastane Dow Jones on endiselt tugev -- eile 5760 punkti.
  Soome marga kurss eile järjekindlalt tõusis: 2,593 kroonilt hommikul 2,600 kroonile õhtul. Helsingi börs liikus eile mööda siksakki allapoole, kokku oli langus 0,54%, 2045 punktini. Hansapanga aktsia hind oli Helsingis 37,40 marka, mis vastas 97,24 kroonile. Tehingute maht oli väike: 200 aktsiat.
  Rootsi krooni kurss tõusis päeva jooksul 1,809 kroonilt 1,815 kroonile. Rootsi krooni toidab Euroopa valuutakursimehhanismiga liitumise kava. Stockholmi börs jäi eile praktiliselt samale tasemele, 1964 punkti.
  Eilsel Moskva-oksjonil tõusis rubla kurss viie punkti võrra, 5015 RUR/USDni. Keskpanga poolt seatud ostu- ja müügiääred valuutatehingutele olid eile 4989/5027, seega on tänane ametlik kurss 5008.
  Kulla Londoni p.m fiksing oli 392 dollarit unts.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.