• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hüvitusfond maksab 12,89% intressi

  Teisipäeval, 24. septembril kaubeldi Tallinna börsil 11 erineva väärtpaberiga, 46 tehingu kogukäive oli 7 546 336,15 krooni. Börsi vabaturul tehti tehinguid 5 aktsiaga, päevakäive oli 3 285 824,5 kr.
  Kõige elavamalt kaubeldi Hansapanga aktsiaga (käive 5,17 mln kr), mille hind on viimastel päevadel tasapisi, kuid see-eest kindlalt tõusnud. Eile 30 senti (+0,32%) 94,99 kroonini.
  Hüvitusfond teatas eile, et maksab I, IV ja V seerialt intressi investoritele, kes vastavalt EVK registrile on nende omanik 24. septembril kell 16.00. Kuna investoritel puudus ilmselt täpne teave, mis päeva seisuga maksmine toimub, siis veel eilegi tehti üks tehing kõrgemal hinnatasemel. Eile kaubeldud võlakirjad tõenäoliselt õigeks ajaks investori arvele ei jõudnud. Intressimäär on 12,886%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
USAst oodatakse signaali intressimäära tõusuks
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
SEB: rammus hinnatõus hammustab Eesti majanduskasvu väiksemaks
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.