• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Love Raadio investeerib tehnikasse

  Raymond H. Ricci märkis, et investeering hõlmab eelkõige Love Raadio tehnika muutmist tänapäevasemaks. Tema sõnutsi ostetakse juurde tasemel CD-mängijaid ja arvuti muusikaprogramme, luuakse telefonisüsteem, mis võimaldab saatesse helistajaid paremini otse eetrisse lülitada ning täiendatakse raadio fonoteeki umbes 3000 uue lauluga.
  «Minu eesmärk on rakendada raadiojaam efektiivsemalt tööle ning panna see raha teenima,» ütles Raymond H. Ricci.
  Rohkem kui 30 aastat raadioalal töötanud Ricci ütles, et juhtkonnavahetuse Love Raadios tingis asjaolu, et endised juhid otsustasid raadiojaamast lahkuda.
  Uuringutefirma Baltic Media Facts poolt suvel tehtud tele- ja raadioauditooriumi päevikuuringu kohaselt on Love Raadio osakaal Tallinna elanike hulgas 0,6%.
  Ricci ütles, et Love Raadio on suunatud väga kindlale turunishile, mille moodustavad peamiselt 20--40aastased inimesed. «Ma leian, et reklaamiandja seisukohalt pole niivõrd oluline see, kui palju on raadiojaamal kuulajaid, vaid see, et ta leiab sealt kindla sihtrühma,» lisas Ricci.
  Ricci sõnutsi on Love Raadio eesmärk parandada positsioone just 20--40aastaseid inimesi hõlmava sihtrühma osas, kes on reklaamiandja seisukohast kõige maksujõulisem sihtrühm.
  Love Raadio omanik on Wodlinger International Tallinn AS, mille aktsiatest kuulub pool Ameerika ja pool Eesti kapitalile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.