14. november 1996 kell 22:00

Kuidas firma soodustab töötajate sportimist?

Meil soodustatakse. Igale töötajale kompenseeritakse sportimine kuus 250 krooni ulatuses, olgu tegemist saali üüri, tennise- või squash'iväljaku üüriga. Seda võimalust kasutavad umbes pooled firma töötajad.

Populaarseimad spordialad on suvel tennis ja talvel squash. Kontorirahvas armastab ka jalgpalli. Talvel hakatakse kindlasti hokit mängima, ehk ka saalibändit.

Meil on suur spordisaal, mis on kohaldatud korv- ja võrkpalliks.

Kui Tulika Takso erastati, võtsime vastu kindla otsuse, et ei likvideeri spordisaali, ehkki selleks tehti häid pakkumusi. Tulevikus on meil saaliga tõsised plaanid: pakkuda sportimisvõimalust oma töötajate kõrval ka ümbruskonna ettevõtetele. Ei saa vältida võimalust, et sinna tulevad näiteks tenniseväljakud. Huvi on suur, inimesed küsivad.

Meie firma toetab oma töötajate sportimist nii palju kui võimalik. Sportimine on lausa kohustuslik, kuna ühe kaubaartiklina müüme ka turvameeste teenust. Nemad peavad alati olema füüsiliselt heas vormis.

Administratiivtöötajaile tasub firma kõik sportimisega seotu. Meil on leping mitme võimlaga, naised käivad aeroobikas. Ka teiste alade huvilistele antakse võimalus. Kasutame põhiliselt Reval Sporti ja Kalevi spordihalli.

Sporditegemise toetamisse suhtume positiivselt. Kuna meie ettevõttes on väga palju töötajaid, saab toetusest osa paraku vaid aktiivsem pool, seega noored.

Püüame teha igal aastal talispordi- ja suvespordipäeva, mis on mõeldud kõigile. Selgi talvel lähme kindlasti Otepääle. Kord nädalas on meil Pirital saaliaeg korvpalliks. Mõtleme ka võrkpallile. Vaid naiste spordivõimalused on veel lahendamata.

Hetkel kuum