• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Süüdistus Tiina Miti vastu jõudis uurimisbüroosse

  Veljo Aleksandrov lausus, et praegu pole politsei Tiina Miti suhtes kriminaalasja algatanud ega ole ka algatamisest keeldunud. «Al-les pärast uurija tööd võib teha otsuse,» märkis ta.
  Materjalidega hakkab tegelema Tallinna uurimisbüroo uurija Svetlana Korsina, kes viiendat kuud tegeleb Tiina Mitiga seotud asjas ASi BBS Kermon juhi Kersti Krachti kohta esitatud avaldusega.
  Soome ärimehe Kari Sjoblomi väitel varjas Mitt sügisel 1994 ASi BBS Kermon pankrotihaldurina tema sõpradele kuuluva miljoni krooni ülekantimist ASile BBS Kermon. Sjoblomi väitel oli Mitt siis ametiisik ja pealegi ühise firma kaudu lähikondne BBS Kermoni omanikule Kersti Krachtile.
  «Mitt oli vaadeldaval perioodil pankrotihaldur ja seega ametiisik,» märkis ka Veljo Aleksandrov. «See, et pankrot rohkem kui aasta tagasi lõppes, ei vabasta vastutusest tagantjärele.»
  Tiina Mitt sõnas eile, et ta on rahul politsei otsusega süüdistus edasisele uurimisele saata. Mitt lisas, et Sjoblomi kaks aastat tagasi samas asjas Tallinna majanduspolitseile esitatud avalduse põhjal kriminaalasja ei algatatud ja seepärast ei pööranud ta pankrotihaldurina loole olulist tähelepanu.
  Tallinna majanduspolitseis tookord töötanud inspektorit enam ei tööta, seepärast ei õnnestunud Miti väidet täpsustada. Majanduspolitsei andmebaasist selle juhtumi kohta eile mingeid andmeid ei leitud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.