26. november 1996 kell 22:00

Väikekontori laserprinter

Võrdle - Harukordne võimalus võrrelda täpselt sama toote hinda eri arvutimüüjatel. Vähesed erandid kõrvale jättes on HP5L tulnud ja võitnud, nüüd saab kasutaja hinnata poodnike katteprotsente ja kasutada saadud infot edaspidises elus.

Paber - Väikeses kontoris peab ühest printerist saama trükkida nii õhemale kui paksemale paberile, kleepsudele, ümbrikele, kiledele. Ostes printerit, tasub veenduda, et kõik need võimalused praktikas toimivad.

Hulk - Väike printer pole mõeldud selleks, et iga päev piibel välja trükkida või suurt kontorit teenindada.

Insener - Laserprinteris on palju liikuvaid osi ja optikat, st selle seadme puhul võib olla vaja kruvikeerajaga remontijat. Hea insenerimõtte kohaselt tehtud printeri parandamine on lihtne ja kiire -- ja maksta tuleb ju töömehe aja eest.

Hetkel kuum