• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  KND Marati aktsia tuleb turule

  ASi KND Marat aktsionäride üldkoosolek otsustas muuta ettevõtte aktsiad vabalt kaubeldavaks.
  Sellega võib nüüd igaüks Marati aktsia osta või müüa, kinnitas KND Marati senine juhatuse esimees ja peadirektor Ants Kapral. Tema sõnutsi korrastati üldkoosolekul ka aktsiate eelisostuõigus, mis lihtsustab aktsiate ostu-müügi korda.
  Marati aktsionärid võtsid üleeile vastu ka uue põhikirja, et kanda ettevõte äriregistrisse. Samuti valisime uue nõukogu, teatas Kapral.
  Senistest ettevõtte juhatuse liikmetest kuuluvad nõukogusse KND Marati tütarettevõtete ASi Trixtal, ASi Knif-Kanga ja ASi Pärnu Marat tegevdirektorid Rein Lehtmets, Aarne Viikholm ja Tarmo Kuningas ning Ants Kapral.
  Peale eelnimetatute valisid aktsionärid nõukogusse ka Prisma Prindi kaubamärgi all tegutseva trükiettevõtte ASi Aho aktsionäri ja nõukogu liikme Tapani Teeriaho Soomest. «See oli aktsionäride soov, mille põhjust tuleb küsida nende käest,» kommenteeris Ants Kapral.
  Täna toimub KND Marati nõukogu esimene koosolek, kus valitakse nõukogu esimees.
  Valdusfirma KND Marat ühendab KND Marat Groupi kuuluvaid tekstiiliettevõtteid. KND Maratil on üle kahe tuhande aktsionäri. Firma aktsiakapital on 2,4 miljonit krooni. KND Marat Groupi 1995. aasta käive oli 134 mln krooni. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Tallinki reisijate arv enam kui kahekordistus
Laevafirma Tallink teatas, et vedas tänavu novembris 351 857 reisijat, mida on 121,6% võrra rohkem võrreldes eelmise aasta novembriga.
Laevafirma Tallink teatas, et vedas tänavu novembris 351 857 reisijat, mida on 121,6% võrra rohkem võrreldes eelmise aasta novembriga.
Raadiohommikus: börsi uustulnuk, Elisa uus juht ja abilinnapea
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Energeetika ja puidutööstus vedasid tööstustoodangu kasvu
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.