• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maksumaksjatest

  Äripäeva püüd selgitada, kes olid lõppeva aasta paremad ja suuremad ettevõtetest maksumaksjad, kukkus haledalt läbi. Riigi maksuamet ei koosta pingerida edukatest ettevõtetest, vaid ainult maksuvõlglastest.
  Maksuameti peakorterist kinnitatakse, et kõik andmed edukate kohta on olemas kohapealsetes maksuametites. Ehkki piirkondlikud maksuametid on heameelega nõus tublimaid maksumaksjaid nimetama, ei ole ka neil päris täpset nimekirja, kes siis antud piirkonnas kõige rohkem mingit maksu on maksnud. Pealegi, erinevate maksuametite vahel andmete kogumine on ikkagi maksuameti, mitte näiteks ajalehe ülesanne.
  Ilmselgelt on sellise info puudumine seotud maksuameti tahte puudumisega. Ehk teisisõnu, maksuamet lähtub oma töös eelkõige negatiivsest, s.t tema jaoks on huvi objektid ainult maksuvõlglased ja eesmärgiks neilt maksude kätte saamine, mitte aga see, et kõik maksumaksjad ka korralikult seaduste järgi makse maksaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Selgusid Eesti edukaimad iduettevõtted
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.
ABB – alati näoga klientide, koostööpartnerite ja töötajate poole
Tänavu Eestis tegutsemise 30. aasta juubelit tähistav ABB soovib ka edaspidi olla Eesti tööstuse lipulaev, pakkuda nii häid tooteid ja teenuseid kui ka töökohti ja arenguvõimalusi.
Tänavu Eestis tegutsemise 30. aasta juubelit tähistav ABB soovib ka edaspidi olla Eesti tööstuse lipulaev, pakkuda nii häid tooteid ja teenuseid kui ka töökohti ja arenguvõimalusi.