24. märts 1997 kell 22:00

Key kaubamaja muudab profiili

Nõmmani sõnul oli Key kaubamaja äriplaan valesti koostatud. «Meie tööd segas kõrvalasuva Kaupmehe hulgilao tegevus, ka ei arvestanud me kohalikku liiklusskeemi,» ütles Nõmman. Tema ütlust mööda ei tasunud Key kaubamaja toiduosakond end ära.

Nõmman lausus, et Key kaubamaja pole pankrotieelses olukorras. «Meil pole tarnijatele võlgasid, keegi pole pankrotihoiatust teinud,» ütles ta.

Nõmmani sõnul võivad kaubamaja II korrusel müügibokse rentivad firmad seal kaubelda kuni rendilepingute lõppemiseni novembris.

Key kaubamaja kommertsdirektori Rein Palli sõnul avatakse kaubamaja I korrusel ehitusmaterjalide kauplus umbes kuu aja pärast. Palli ütlust mööda kavatsetakse kaubamaja esimese korruse müügipinda veel 700 m² võrra laiendada. «Tulevikus hakkame ehitusega seonduvat müüma ka kaubamaja teisel korrusel,» ütles Pall.

Mustamäel ehitusmaterjale müüva ASi Ratox juhatuse esimehe Toomas Pärteli sõnul võib Key kaubamaja ehitusmaterjalide müüjana läbi lüüa vaid siseviimistlustooteid müües.

Key kaubamaja kuulub 1994. a asutatud 3,3 mln kr aktsiakapitaliga OÜ-le Key. 2,6 mln krooni OÜ Key aktsiakapitalist kuulub ASile H-Assa, mille üks omanikke on Vello Kunman. Kunmani osalusega on Tallinnas peale Key veel Järve kaubamaja ja Silikaadi kaubahoov.

Hetkel kuum