• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eristatud hinnad mobiilikasutajale

  Eesti Mobiiltelefoni kolme uue hin-napaketi erinevused seisnevad erinevates kuu- ja kõneminuti hindades. Võrreldes senikehtinud hinnakirjaga langeb äripaketis päevasel ajal peetava kõneminuti hind 20 senti. Era-paketis õhtusel ajal peetava kõneminuti hind on 40 senti odavam senisest hinnast.
  Eesti Mobiiltelefoni põhitariif kehtib tööpäevadel kella 7--18. Soodustariif kehtib tööpäevadel kella 18--7 ja nädalavahetustel ning riiklikel pühadel ööpäev läbi.
  Äripaketi kuumaks on 59 krooni (42%) kallim Klassiku kuumaksust. Erapaketi kuumaks on Klassiku omast 23,6 krooni (17%) odavam. Rahvusvaheliste kõnede kuumaksu puhul on vahe äripaketi ja Klassiku vahel 47,2 krooni (22%) ning erapaketi ja Klassiku vahel 35,4 krooni (17%).
  Klassiku ja äripaketi kõneminuti hinna vahe põhitariifi ajal on 20 senti. Selleks, et kallimast kuumaksust tulenevat erinevust tasa teha, tuleks rahvusvaheliste kõnede teenuse kasutajal rääkida päevas vähemalt 10 minutit rohkem ja kohalike kõnede teenuse kasutajal 12,5 minutit rohkem. Sellisel juhul annab iga minut majanduslikku edu ja järelikult on äripakett kasulik päevasel ajal intensiivselt kõnelevatele inimestele.
  Erapaketi ja Klassiku kõneminuti hinna vahe põhitariifi ajal on 1,25 krooni. Rahvusvaheliste kõnede teenuse puhul võimaldab odavam kuumaks erapaketis rääkida 28 minutit ja kohalike kõnede teenuse kasutaja saab rääkida 19 minutit rohkem kui Klassikus. Juhul, kui erapaketi kasutaja räägiks ainult soodustariifi ajal, saaks ta iga minuti pealt 40 senti võitu võrreldes Klassikuga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hannes Ojangu: digitaliseerimine ja rohepööre – tulevikutrendid vajavad lahtimõtestamist
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Euroopa turud tõusevad kolmandat päeva järjest
Euroopa aktsiaturud on täna kolmandat päeva järjest tõusmas, sest Hiina arendaja Evergrande võimaliku pankrotiga seotud mured leevenesid, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on täna kolmandat päeva järjest tõusmas, sest Hiina arendaja Evergrande võimaliku pankrotiga seotud mured leevenesid, vahendab Reuters.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.