21. mai 1997 kell 22:00

Eristatud hinnad mobiilikasutajale

Eesti Mobiiltelefoni kolme uue hin-napaketi erinevused seisnevad erinevates kuu- ja kõneminuti hindades. Võrreldes senikehtinud hinnakirjaga langeb äripaketis päevasel ajal peetava kõneminuti hind 20 senti. Era-paketis õhtusel ajal peetava kõneminuti hind on 40 senti odavam senisest hinnast.

Eesti Mobiiltelefoni põhitariif kehtib tööpäevadel kella 7--18. Soodustariif kehtib tööpäevadel kella 18--7 ja nädalavahetustel ning riiklikel pühadel ööpäev läbi.

Äripaketi kuumaks on 59 krooni (42%) kallim Klassiku kuumaksust. Erapaketi kuumaks on Klassiku omast 23,6 krooni (17%) odavam. Rahvusvaheliste kõnede kuumaksu puhul on vahe äripaketi ja Klassiku vahel 47,2 krooni (22%) ning erapaketi ja Klassiku vahel 35,4 krooni (17%).

Klassiku ja äripaketi kõneminuti hinna vahe põhitariifi ajal on 20 senti. Selleks, et kallimast kuumaksust tulenevat erinevust tasa teha, tuleks rahvusvaheliste kõnede teenuse kasutajal rääkida päevas vähemalt 10 minutit rohkem ja kohalike kõnede teenuse kasutajal 12,5 minutit rohkem. Sellisel juhul annab iga minut majanduslikku edu ja järelikult on äripakett kasulik päevasel ajal intensiivselt kõnelevatele inimestele.

Erapaketi ja Klassiku kõneminuti hinna vahe põhitariifi ajal on 1,25 krooni. Rahvusvaheliste kõnede teenuse puhul võimaldab odavam kuumaks erapaketis rääkida 28 minutit ja kohalike kõnede teenuse kasutaja saab rääkida 19 minutit rohkem kui Klassikus. Juhul, kui erapaketi kasutaja räägiks ainult soodustariifi ajal, saaks ta iga minuti pealt 40 senti võitu võrreldes Klassikuga.

Hetkel kuum