• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Seli maksis tagatisraha ära

  Blumenau sõnul said nad kinnituse raha laekumise kohta eelmise nädala neljapäeval. «Raha laekus meie osakonna arvele, sest meie olime konkursi korraldaja ja tagatisraha sissenõudja,» selgitas Blumenau. «Atterost kandis raha üle meie poolt nõutud viie tööpäeva jooksul.» Erastamistingimuste kohaselt pidi konkursist osavõtja maksma loobumise korral 1% pakutud hinnast. Neinar Seli firma Atterost pakkus kaubahalli eest 40,5 miljonit krooni.
  Tartu linnavalitsuse rahandusosakonna juhataja Ilme-Tiiu Tinni ütles, et laekunud raha kantakse üle kolmele fondile. Linna eelarve välistest fondidest saab eluasemefond poole ja kohaliku omavalitsuse omandireformi reservfond veerandi summast. 25% rahast tuleb suunata Tallinna Hüvitusfondi.
  Tartu linnavalitsus kuulutas eelmisel teisipäeval kaubahalli erastamiskonkursi võitjaks suuruselt teise pakkumuse -- 26 miljonit krooni -- teinud kinnisvarafirma ASi Arco Vara. Blumenau sõnul valmistab nende osakond ette ostu-müügilepingu, millele peab oma nõusoleku andma linnavalitsus. «Tõenäoliselt sõlmime Arco Varaga ostulepingu tuleval nädalal,» ütles Blumenau.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Nafta hind pöördus uuesti langusesse
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Elektrilevi tõstab hindu
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.