• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mazda vahetas vana logo välja

  Jaapani autotootja Mazda muutis oma logo. Senise õiekujulise embleemi asemel hakatakse kasutama uut sümbolit, mis kujutab endast ovaali sisse paigutatud stiliseeritud tiibu. Esimene mudel, kus uut logo kasutatakse, on uus Mazda 626. ÄP
  Suurbritannia on lõpetanud Lada sõiduautode impordi Venemaalt, sest need ei vasta Euroopa Liidu poolt kehtestatud keskonnanormidele.
  Ehkki Vene masinad olid sageli Briti ajakirjanduses naljaobjektiks, ei olnud neil sugugi halb kuulsus väikese sissetulekuga inglaste seas.
  Näiteks maksis Samara mudel Inglismaal 8549--12 868 USA dollarit ja Niva 13 432--16 943 dollarit.
  Nõudlus Ladade järele saavutas Suurbritannias haripunkti 1988. aastal, kui müüdi 31 000 masinat. Möödunud aastal langes nende läbimüük 4500 peale. RIA Novosti-ETA
  Eelmisel nädalal toimus Tallinnas Baltimaade Audi müüjate ümarlaud, kus tõdeti, et nii Eesti, Läti kui Leedu Audi müük on olnud oodatust parem. Eelmisel nädalal otsustati Eestis luua ka Audi klubi, mille asutamiskoosolek toimub lähinädalatel. ÄP
  Prantsuse sõiduautode tootja Renault Euroopa 1997. aasta mudelivalik koosneb kokku 321 eri modifikatsioonist. Kõige enam modifikatsioone on tarbesõidukil Trafic, sõiduautodest pakub kõige enam varieerimisvõimalusi Mégane kokku 57 modifikatsiooniga. Kõige vähem valikuvõimalusi on sportautol Spider, mida pakutakse vaid kahes versioonis. ÄP
  Saksamaa autotootja Daimler-Benz AG alustab novembris luksusautode tootmist Egiptuse kõrbes asuvas 150 mln naela maksvas tehases.
  Aastas kavatsetakse valmistada 2500 luksusautot E-200, hinnaga 298 000 Egiptuse naela, see on 100 000 naela vähem kui sama mudeli importvariant, millelt tuleb tasuda kõrget imporditolli. Reuter-ETA
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.