• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eraarst ootab hinnakirja muutmist

  Mitmed uuringud ja protseduurid on arvatud arsti vastuvõtu hinna sisse, aga tegelikult on need eraldi kulu ja lisatöö, rääkis Ilves. Seega arst neid määrates ise tasu ei saa, aga samas on neid väga vaja, et täpset diagnoosi teha, lisas ta.
  Eraraviasutus võtab selle raha patsiendilt juurde, aga kuidas riiklik raviasutus selle eest raha saab, ma ei kujuta ette, rääkis Ilves. Julgetagu siis nimetada, milliste teenuste eest haigekassa maksab ja milliste eest tohib raha võtta, lausus ta.
  Ilvese sõnul surutakse erapolikliinikuid tagaplaanile ja nad ei saa samadel alustel lepingutingimusi nagu riiklikud raviasutused.
  «Tallinna haigekassa sõlmis meiega sel aastal umbes viiendiku võrra väiksemas mahus lepinguid kui 1996. aasta kohta. Teise kvartali lõpuks oleme aga tööd teinud poole rohkem, kui lepingu maht ette nägi,» lausus Ilves. Haigekassa lähtub lepingute sõlmimisel tavapolikliinikust, kus arsti juures käib kolmandik arvel olijatest ja seega jääb haige inimese kasutada tunduvalt suurem rahahulk, lisas ta.
  Telliskivi polikliinik on tagasi maksnud 200 000 krooni pangalaenu ja on teise tegutsemisaasta lõpuks kulude-tuludega nullis. Töötajaid on 12, neist pooled lepingulised. Patsiente on ligi 3000, neist kolmandik lapsed.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.