24. juuli 1997 kell 22:00

Rulluisulaenutused nõuavad dokumenti

- Eesti turismiinfopunktide andmeil laenutatakse rulluiske vaid kolmes kohas. Tingimused on üldjoontes sarnased.

Valdavalt pakutakse Itaalia päritolu Roller Blade uiske. Põlve- ja küünarnukikaitsmed on kõigis laenutustes hinna sees, kuid kiivrit on anda vaid Väike-Munamäe puhkekeskusel. Laenutusse minnes on tark kaasa võtta isikut tõendav dokument, mille põhjal täidetakse blankett, mis omakorda vabastab tagatissummast. Viimast püüavad laenutajad vältida. Dokumendi puudumisel on Väike-Munamäe keskuses tagatissumma ca 1000 krooni. La Perra Vita laenutuses tuleb aga jätta pant ning kui sõidu ajal saavad uisud viga, tuleb need välja maksta (ca 1500 krooni). Ski & Surfhouse'i laenutuses lauluväljakul võetakse pandiks dokument, tagatissummat pole.

Hetkel kuum