• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tööriistavaras jahib mootorsaagi

  Mootorsaed on laenutustes mi-nev kaup. Kuna kliendid jätavad neid tihti endale, on paljud tööriistarentijad loobunud saagide laenutamisest.
  ASil Trevisor on nelja aasta jooksul kaduma läinud 4--5 saagi. «Nüüd mõtlesin, et aitab,» on Trevisori juhatuse esimees Alvar Asi kindel pärast hiljuti järjekordselt kaotsi jäänud mootorsaagi. Samal põhjusel on saagide laenutamisest loobunud ka Eesti vanim ehitustööriista laenutaja Balti Ehitustööriist. Mootorsaed puuduvad ka A-Ramirendi hinnakirjast. Kui kliendil õnnestub leida mootorsaagi laenutav rendifirma, peab sae laenutamisel vaatama, et kett oleks terav ja jälgima lati pikkust (soovitav on eelnevalt teada, kui jämedaid puid hakatakse lõikama). Kindlasti ei ole mõtet ära öelda ka kaasapakutavatest bensiinisegudest. Sellisel juhul pole ohtu, et ise segades tekib soov lisada bensiinile vana autoõli, mis rikub sae. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.