29. juuli 1997 kell 22:00

Tööriistavaras jahib mootorsaagi

Mootorsaed on laenutustes mi-nev kaup. Kuna kliendid jätavad neid tihti endale, on paljud tööriistarentijad loobunud saagide laenutamisest.

ASil Trevisor on nelja aasta jooksul kaduma läinud 4--5 saagi. «Nüüd mõtlesin, et aitab,» on Trevisori juhatuse esimees Alvar Asi kindel pärast hiljuti järjekordselt kaotsi jäänud mootorsaagi. Samal põhjusel on saagide laenutamisest loobunud ka Eesti vanim ehitustööriista laenutaja Balti Ehitustööriist. Mootorsaed puuduvad ka A-Ramirendi hinnakirjast. Kui kliendil õnnestub leida mootorsaagi laenutav rendifirma, peab sae laenutamisel vaatama, et kett oleks terav ja jälgima lati pikkust (soovitav on eelnevalt teada, kui jämedaid puid hakatakse lõikama). Kindlasti ei ole mõtet ära öelda ka kaasapakutavatest bensiinisegudest. Sellisel juhul pole ohtu, et ise segades tekib soov lisada bensiinile vana autoõli, mis rikub sae. ÄP

Hetkel kuum