30. september 1997 kell 22:00

Kivivill lükkas klaasvilla troonilt

Ripplagede müügis on endiselt ees Isover Klaasvilla Akusto ning Volleri müüdavad OWA coustic'u laed. Kuna seekordsetest müügitulemustest on välja jäetud Eestist kaugemale müüdud ripplagede müügitulem, asus Eestis enimmüüdud ripplagede kaubamärkide nimistut juhtima OWA coustic, lükates selja taha klaasvillast Akusto ripplae.

Miks on kivivillast OWA coustic mõnevõrra eelistatum kui klaasvillast Akusto ripplagi, ei oska ehitajad ega projekteerijad seletada. Tehnilistest näitajatest on kivivilla peamine eelis suurem tulepüsivus. See ei mängi aga valikul alati määravat osa. Levicomi büroohoones, kuhu paigaldati OWA coustic'u ripplagi, olid projekteerija Paavo Kaisi väitel valikul olulised hind ja helineelavusomadused.

Saksa päritoluga OWA coustic'ut paigaldati teises kvartalis suurematest objektidest maksuameti hoonesse, Rävala büroohoonesse ja Levicomi büroohoonesse.

Akusto ripplae said suurematest objektidest Põlva haigla, ABB ja Tartu Gaasi büroohooned. ÄP

Hetkel kuum