• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiuudised

  - Äripäeva tööstusindeks. Alates kolmapäevast, 1. oktoobrist on Äripäeva tööstusindeksi koosseisu lisatud AS Harju Elekter. Tööstusindeksisse kuulub seega 15 Tallinna väärtpaberibörsil ja selle vabanimekirjas kaubeldavat tööstusettevõtte aktsiat.
  - Norma. Alates 5. septembrist 1997 kaubeldakse Baader Securities Group-i vahendusel ASi Norma aktsiatega Müncheni börsi vabaturul. Kauplemine algas hinnaga 14,50 DEMi.
  - Hüvitusfond. Hüvitusfondi bilansimaht oli augusti lõpus 1,61 miljardit krooni. Kuuga suurenes bilansimaht 42 mln krooni võrra, mis teeb bilansimahu kasvuks 2,6%. Hüvitusfondi augusti majandustegevuse tulem oli rekordiline -- 19,6 mln krooni. 1997. a esimese kaheksa kuu tulem kokku on 102 mln krooni. Fondi augusti kogutulud olid 25,7 mln krooni, millest intressitulud moodustasid 10,6 mln krooni ning tulu investeeringutelt 15 mln krooni. Sama perioodi kulud moodustasid 6 mln krooni.
  - Tallinna Pank. Tallinna Pank otsustas ühineda Saulese pangaga pankadevahelise aktsiavahetuse teel. Ühinemislepingu kolmas osaline on Hollandi finantskorporatsioon FMO. Saulese panga kasum tänavu esimesel poolaastal oli 537 000 latti. Panga bilansimaht oli juulis 49,679 miljonit latti.
  - Tallinna piimatööstus. Tallinna piimatööstuse juhatus otsustas taotleda ettevõtte noteerimist Tallina börsi põhinimekirjas. Börsile loodetakse jõuda veel sel aastal. Seni on firma suuremateks aktsionärideks ETFC Grupp ja Ühispank.
  - Ventspils Nafta. Ventspils Nafta aktsia minimaalne müügihind erastamisemissiooni käigus on 1,94 latti. Pakkumine algab esmaspäeval, 6. oktoobril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.