• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsi käive oli vaid 35,1 mln kr

  Kauplemine Tallinna börsil kipub pea täielikult raugema. Eile ulatus börsi ja vabaturu kogukäive vaid 35,1 mln kroonini. Nii madal oli börsisüsteemi päevakäive viimati 2. juulil. Loius kauplemises jäid ka aktsiate hinnad suhteliselt stabiilseks, ÄP indeks tegi päevaga 0,27protsendise languse, 1272,07 punktile.
  Esmaspäevane börsipäev algas börsi teatega kahe põhinimekirja aktsia, farmaatsiatehase ja Tallinna Panga aktsiaga kauplemise peatamise kohta.
  Kui Tallinna Panga aktsia puhul tingis peatamise nädalavahetusel toimunud aktsionäride koosoleku otsuste avaldamise ootus, siis farmaatsiatehase aktsiaga kauplemise peatamise tingis pühapäevaõhtune ETV saatelõik, kus Lätis tegutseva Olainfarmi tuumikomaniku Olmafarmi juht süüdistas farmaatsiatehast väärinfo levitamises ja tulude varjamises.
  Pärast farmaatsiatehase põhjalikku kommentaari süüdistusele, alustati börsil taas kauplemist. Läti ravimitootja segased ja kohati lausa naljakad süüdistused tekitasid investorites siiski sedavõrd suure segaduse, et aktsia hind kukkus 4,75%, 190,5 kroonile. Tallinna farmaatsiatehasele võib ette heita veidi aeglast reageerimist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.