• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lennudispet?erite streigiotsus langetatakse täna

  Lennuliiklusteeninduse keskuse peadirektor Jaan Tamm ütles, et tema andmetel peaks lennujuhid täna toimuval koosolekul otsustama, kas streik korraldatakse.
  Dispet?erite streigiähvarduse põhjustanud riigieelarve parandusettepaneku kohaselt arvestati järgmise aasta eelarvetuludena 140 miljoni kroonini ulatuvat navigatsioonitasu ja sealt eraldaks vaid osa lennuliiklusteeninduse keskusele. Sellekohase seaduseparanduse hääletas riigikogu eile varahommikul menetlusest välja.
  Lennujuhid teatasid kolmapäeval, et korraldavad suure tõenäosusega järgmise nädala teisipäeval tunniajalise hoiatusstreigi.
  Lennujuhtide assotsiatsiooni president Üllar Salumäe sõnul pole lennujuhid rahul, et osa nende teenitud raha läheb riigieelarve muude kulude katteks.
  Tamm ütles, et valitsuse otsusega moodustatakse lennujuhtimiskeskusest alates järgmise aasta esimesest jaanuarist eraldi aktsiaselts. See käsutaks navigatsioonitasusid oma äranägemise järgi, mitte et seda tehtaks riigieelarve kaudu, lisas Tamm.
  Eelmisel aastal teenis keskus navigatsioonitasudena 130 miljonit krooni, millest sai riigieelarvest endale 60 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Suurest perest kallite autodeni: eksperdid paljastavad oma suurimad rahalised eksimused
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.