• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiuudised

  - Klementi. AS Klementi 1997. aasta oktoobrikuu realiseerimise netokäive oli 13,86 mln krooni ja puhaskasum 1,75 mln krooni. Realiseerimise netokäive aasta algusest on 83,91 miljonit krooni ja puhakasum 6,84 mln krooni. Klementi on prognoosinud käesoleva aasta puhaskasumiks 7,5 mln kr, millest on kümne kuuga täidetud 91%.
  - Tallinna külmhoone. Tallinna külmhoone 10 kuu netokäive oli 76,5 mln krooni ja puhaskasum 9,5 mln krooni. Aasta kasumiprognoosidest moodustavad vastavalt 10 kuu netokäive 90,0 ja 10 kuu puhaskasum 86,3%. 1996. aastal oli Tallinna külmhoone netokäive 50,1 miljonit ja puhaskasum 5,1 miljonit krooni.
  - Kalev. Kommivabriku Kalev üheksa kuu konsolideeritud auditeerimata puhaskasum oli 19,6 mln krooni, mis moodustab 98% ettevõtte 20 miljoni krooni suurusest ka-sumiprognoosist. Üheksa kuu netokäive on 271 mln kr. Kolmandas kvartali teenis Kalev puhaskasumit 2,38 mln krooni, kolmanda kvartali käive oli 97,9 mln krooni.
  - Rakvere LK. Rakvere lihakombinaat plaanib investeerida Riia lihatööstusse Rigas Miesnieks 170 000 latti (4 mln kr). Aasta esimese kümne kuuga Rigas Miesnieks 10,3 miljoni latise käibe juures kasumit ei teeninud ja ilmselt ei suuda täita 50 000-latist kasumiprognoosi.
  - Kaija kalakombinaat. Läti juhtiv kalatöötleja, Kaija kalakombinaat teatas reedel, et teenis oktoobris 100 248 latti (2,39 mln kr) ja käesoleva aasta 10 kuuga 892 144 (21,31 mln kr) puhaskaumit. Ettevõtte 10 kuu netokäive on 12,51 mln latti (298,81 mln kr). Kaija kalakombinaat on Baltimaade suurim ookeanikalade töötleja.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.