• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Walko tegevjuht naasis Hoiupanka

  ASi Walko nõukogu liikme Andres Lõhmuse sõnul oli Malsiga kokkulepe, et ta saneerib Valga õmblusettevõtet poolteist aastat, mille järel vaadatakse tema tööleping uuesti üle. «Mals otsustas Hoiupanga kasuks,» sõnas Lõhmus.
  Walko käive ei kasva sel aastal, kuid ettevõte jõuab tänavu umbes miljoni krooni suurusesse kasumisse, ütles Lõhmus. Ta esindab ettevõttes enamusomaniku ASi Pindi Invest huve.
  Walko eelmise aasta käive oli 34 miljonit krooni ja kahjum 3,7 miljonit krooni.
  Margus Mals sõitis eile komandeeringusse Peterburi. «Minu ülesanne on leida Peterburis Hoiupangale koostööpartner,» selgitas ta. «Pean panga Peterburi suunda väga perspektiivseks.»
  Mals asus Walko peadirektoriks 1996. aasta mais. Enne seda töötas ta Hoiupanga Tallinna regiooni direktorina.
  Walko nõukogu valib kümmekonna kandidaadi seast ettevõtte uue peadirektori selle nädala lõpus.
  Andres Lõhmus ei soovinud enne otsuse tegemist kommenteerida, kes osalevad konkursil.
  ASi Pindi Invest tütarfirma AS Vepsit ostis 1996. aasta aprillis 74,23 protsenti Walko riigile kuuluvatest aktsiatest, makstes selle eest 12 miljonit krooni. 80 protsenti Walko toodangust moodustab allhange, peamiselt Soomele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.