Savisaar soovitab oma saba süüa

30. märts 1998, 00:00

Reedel kritiseeris Keskerakonna liider Edgar Savisaar maapoliitikat. Varemgi populistlikke lubadusi loopinud Savisaar (viimati lubas parandada tasuta Tallinna laste hambad, teadmata, et seda tehaksegi tasuta) arvustas pankade maksuvaba riskireservi suurendamist, leides, et nii riigile saamata jäänud paarisaja miljoni eest võiks käivitada maal elavate koolilaste tasuta kooli ja kodu vahet sõitmise. Kindlasti peab riik abivajajaid toetama, kuid enne valimisi eri huvigruppidele tasuta teenuse lubamine on lühinägelik poliitika ja võrdub oma saba söömisega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing