8. aprill 1998 kell 22:00

Dataprojektor ei vaja arvuti abi

DCS3000 on täiesti uut tüüpi esitlusvahend, arvuti ja grafoprojektori hübriid, mis võimaldab näidata esitluskilesid, paberdokumente, arvutifaile ja isegi kolmemõõtmelisi objekte. DCS3000 näidatavat pilti saab täiustada, kustutada, trükkida graafiliste juhtmenüüde abil.

DCS3000-l on sisseehitatud kettaseade, mis võimaldab ilma arvutita otse kettalt integreeritud LCD-paneeli abil näidata faili dokumente ekraanile. Uudsena on DCS300sse ehitatud modem, mille abil võib ühendust võtta Internetiga või mõne arvutiga teises maailma otsas ning kuvada seal olevaid andmeid ekraanile.

Peale tavaliste grafoprojektori omaduste võimaldab DSC3000 näidata auditooriumile kolmemõõtmelisi esemeid seadmes oleva digitaalkaamera abil. Digitaalkaameraga näidatavat kvaliteetset pilti saab ka salvestada.

Lisavarustusena on võimalik DSC3000-le hankida LAN-kaardi, liitmaks seadet arvuti kohtvõrku ning PC/video/audio-liidese -- interaktiivsete presentatsioonide tarvis.

Hetkel kuum