Lühinägelik on süüdistada peeglit

22. aprill 1998, 00:00

Riigikogu naissaadikud kavatsevad kaevata ajakirja Luup Avaliku Sõna nõukogusse. Põhjus on Luubi hea idee uurida riigikogu liikmete turuväärtust. Selleks küsitleti kokku 51 tööandjat ja nende koondhinnang parlamendi liikmete konkurentsivõimele tööjõuturul oli üsna negatiivne. Kahtlemata kahjustas see artikkel riigikogu mainet. Riigikogu naisliikmete reageering on aga arusaamatu, sest tööandjate negatiivses hinnangus ei saa süüdistada ajakirja. Nii võiks liikluspolitseid süüdistada selles, et mitmed riigikogu liikmed on jäänud vahele purjuspäi auto juhtimisega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing