• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Arvutimessil mullusega samaväärselt firmasid

  Messil on esindatud enamik arvuti- ja tarkvarafirmadest, samuti internetiteenuste pakkujad. Teiste seas on messil esindatud Microlink, PCT, GT Tarkvara ja Baltic Business Software.
  Eesti Telefon esitles oma uut teenust Kodu-ISDN, mis võimaldab kodusel internetikasutajal võrgus palju kiiremini ja efektiivsemalt ringi liikuda ega nõua ka eriti suuri perioodilisi kulutusi.
  Mess lubab üliõpilastel tutvuda väljapanekutega soodushinnaga. Kui kõik teised ostavad pileti 80 krooni eest, siis üliõpilaste pilet maksab vaid 30 krooni.
  Messi direktori Aalo Kuke sõnul on noorte inimeste arvutialane harimine arvutifirmade huvides, sest praegustest tudengitest võivad saada nende tulevased töötajad. «Just seepärast tegime sellel aastal üliõpilastele sooduspileti,» lausus Kukk.
  Mess on jagatud kaheks osaks -- neljandik messist on laiatarbe infotehnoloogia hall, kus on peamiselt esindatud pangad ja ka PC Kaubamaja, samuti Tiigrihüppe messiboks, ülejäänud osa on aga äritsoon, kus reklaamivad ja müüvad oma kaupa suuremad arvutitootjad ja tarkvarafirmad.
  Eesti arvutifirmade assotsiatsiooni pressiesindaja Katrin Kursi sõnul on teist aastat järjest eksponendi lepingus kirjas, et piraattarkvara ei tohi messile tuua. Täna kell 11 algab ülemessiline reid, kontrollitakse eksponentide arvutite tarkvara ja litsentse. «Kui mõnel firmal on arvutis piraattarkvara, on ta lepingut rikkunud ja võetakse tarvitusele sanktsioonid,» rääkis Kurss.
  Mullusel messil käis kokku ligi 16 000 inimest, messi pressiesindaja sõnul on tänavu oodata umbes sama palju külastajaid. «Aga ega täpselt seda eeldada ei oska keegi,» tõdes ta. Arvutimess Eesti Näituste messikeskuses jääb avatuks kuni 30. aprillini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Hiina eemaldas Leedu oma tollisüsteemist
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.