19. mai 1998 kell 22:00

Liigendakna süsteem võimaldab erinevaid ruumilahendusi

Liigendakna süsteem võimaldab mitmesuguseid ruumilahendusi, jaotada või ühendada ruumid liigutatavate klaasvaheseintega. See annab arhitektidele ja sisekujundajatele täiendavaid ruumikujundusvõimalusi. Eriti hästi sobib süsteem talveaedadesse ja terrassidele.

Liigendite arv ühes konstruktsioonis on piiratud akna maksimaalse kogulaiusega. Igapäevaselt on võimalik kasutada ühte akna või ukse osa.

Liigendakna konstruktsioon peab sooja ja sobib samuti välisseina.

Liigendakna raam ja leng on valmistatud tasakaalustatud 3kihilisest liimpuidust. Standardvariandis on klaas selektiivklaasiga kahekihiline klaaspakett.

ROTO sulused on vastupidavad ja sulgevad raami ühtlaselt mitmest küljest, HOPPE käepidemed on mitmevariandilised. Viieosalise akna liigendsuluste hind on 9500 krooni. Suluste hind lisandub tellija poolt valitud akende konstruktsioonile.

Akna silikoonkummitihendid säilitavad elastsuse pika kasutusaja jooksul ning tagavad täiendava soojapidavuse ja heliisolatsiooni.

Akna lõppviimistlus tehakse kahekihilise pulverisaatorvärvimisega niiskeid kliimatingimusi kannatavate aknavärvide ja lasuuridega. Värvid ja puidutekstuuri nähtavale jätvad lasuurid on elastsed ja lasevad puidul niiskust eraldada. Seetõttu ei teki kattevärvi koorumise ja pragunemise ohtu. Aknad saab värvida nii väljast kui ka seest eri värvitoonides.

Hetkel kuum