• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Telefon valmistub konkurentsiks

  «Kliendid peavad teleteenuste hindu liiga kõrgeks ja teenindamise taset viletsaks,» ütles Eesti Telefoni teleteenuste direktor Valdo Kalm. «Peame selle peale enne monopoli kadumist mõtlema.»
  Eesti Telefoni ühtses teleteenuste divisjonis töötab tänasest eraldi müügiüksus suurklientide, äriklientide ja eraklientide teenindamiseks. Seni töötasid teleteenust pakkuvad müügimehed vaid suurklientidega, nüüd saab suur osa ärikliente isikliku teenindaja.
  Eesti Telefon suunab edaspidi eraklientide sularahamaksed pankadesse ja muudab oma teeninduskeskused kohtadeks, kust telefoniomanik saab nõu ja leiab lahenduse probleemidele. Kalm ütles, et kahe aasta jooksul saavad endale telefoni kõik need 70 000 inimest, kes on praegu telefoni saamise järjekorras.
  Praegu kasutab 80 protsenti Eesti Telefoni suurklientidest andmesideteenust, mis võimaldab lülitada ühtsesse sidevõrku eri kohtades ja riikides asuvad kontorid. Kalm lubab pakkuda lähiajal kvaliteetset andmeside- ja teeninduspaketti kõigile ettevõtetele.
  Viru hotelli direktor Yrjö Vanhanen loodab, et Eesti Telefon suudab peagi parandada hotellisisest tõrkuvat sidesüsteemi. «Hind võiks olla madalam ja teeninduse tase kõrgem,» väljendas Vanhanen ootusi.
  Viru hotell maksab Eesti Telefonile teleteenuste eest iga kuu ligi 100 000 krooni.
  «Eesti Telefoni ametnikkond on suureks aetud, aga kui esitad müügimehele oma probleemi, on ikka vaid üks ülemus, kes seda lahendada suudab,» sõnas ASi Ekspress Hotline juhatuse esimees Raul Kasesalu.
  Eesti Telefon peab oma suurklientideks 250 ettevõtet, kelle telefoniarve ületab 50 000 krooni kuus. Eesti Telefonil on ligi 25 000 äriklienti ja ligi 400 000 eraklienti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.