• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansa-Hoiu ühinemine selge

  Tallinna börs alustas eile hommikul taas närviliselt. Langustrend jätkus, kuid jäi üleeilsega võrreldes siiski palju tagasihoidlikumaks. ÄP indeks langes keskpärase 40,44 mln kroonise käibe juures 2,42%, 396,16 punkti tasemele.
  ÄP indeks langes alla 400 punkti taseme esimest korda viimase 19 kuu jooksul. Esimest korda pärast arvutama hakkamist langes pangasektori indeks madalamale kui ÄP üldindeks, lõpetades pä-rast eilset 3,3protsendist kukkumist 395,7 punktil.
  Uudiste poole pealt olid eile olulisemateks Hansapanga ja Hoiupanga juhatuse esimeeste alla kirjutatud ühinemisleping. Üsna tõenäoliselt kiidavad ühinemise heaks ka 12. juulil kogunevad kahe panga aktsionäride koosolekud. Nii Hansa- kui Hoiupanga aktsia hind langes, vastavalt 3,27 ja 1,49%.
  Eile selgusid ka Ühispanga ja Tallinna Panga maikuu tulemused. Ühispank kattis 25,1 mln kroonise aktsiakahju muude tulude arvel ja teenis kokku 1,2 mln kr kasumit, TallinnaPank jäi aga 12,5 mln krooniga kahjumisse, sh finantsturgudelt sai Tallinna Pank ca 10 mln kr kahjumit. Ühis- ja Tallinna Panga aktsia hind langes eile vastavalt 3,8% ja 2,53%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.