Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pro Kapitali emissioon märgiti üle

  «Olen veendunud emissiooni edukuses, sest ainuüksi Cresco vahendusel märgiti sada protsenti aktsiaid,» lausus emissiooni korraldanud Balti Cresco Investeerimisgrupi ASi juhatuse esimees Andres Rätsepp. Andmed teiste väärtpaberivahendajate kaudu tehtud tehinguist saame esmaspäeval, lisas ta.
  Rätsepa sõnul ei õnnestunud emissiooni käigus juurde saada küll tuhandet väikeaktsionäri, kuid börsile minekuks vajalikud 300 suuraktsionäri on olemas.
  ASi Pro Kapital finantsdirektor Ilona Saari kinnitas, et firma ei läinud püüdma tuhandet väikeaktsionäri, piisab 300 inimesest, kellel on aktsiaid vähemalt 10 000 krooni väärtuses. «Kuna aktsiaid jääb kõigile soovijatele väheseks, kavatseme need ostjate vahel proportsionaalselt jagada,» kinnitas Saari. Ainult alla saja aktsia ostu soovi esitanud isikutele pakutakse võimalust aktsiaid täies mahus realiseerida, lisas Saari.
  Hansapanga analüütik Heikki Källu ütles, et emissiooni edukus pole kõigutanud tema arvamust Pro Kapitalist. Kinnisvaraäri on ja jääb riskantseks, sõnas ta. «Mulle pakub suurt huvi, kes üldse Pro Kapitali aktsiaid ostis,» ütles Källu.
  Pro Kapital emiteeris miljon uut lihtaktsiat nominaalhinnaga 10 krooni ja turuhinnaga 40 krooni. Emissioonijärgselt on Pro Kapitali aktsiakapital 135 mln krooni.
  Pro Kapitali mullune käive oli 69,4 miljonit krooni ja puhaskasum 2,2 mln krooni. Ettevõtte käesoleva aasta käibeprognoos on 550 mln krooni ja kasumiprognoos 30 mln krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
LHV aktsia tõus aitas Balti ja Tallinna indeksid kindlalt plussi
Balti börsiindeks Baltic Benchmark tõusis täna 1,39% ja Nasdaq Tallinna indeks 1,54% LHV aktsia enam kui viieprotsendise ralli tõukel.
Balti börsiindeks Baltic Benchmark tõusis täna 1,39% ja Nasdaq Tallinna indeks 1,54% LHV aktsia enam kui viieprotsendise ralli tõukel.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.