19. juuli 1998 kell 22:00

Oleg Panfilov investeeris Nordika Kindlustusse

Panfilov ostis aktsiad seltsi suuromanikult Peter Sedinilt tänavu jaanuaris sõlmitud eelkokkuleppe alusel. Kütusefirma Viksikol omanik Panfilov on Nordika Kindlustuse nõukogu liige.

Oleg Panfilov peab Nordika olukorda vaatamata Maapanga pankrotiga kaasnevale kriisile heaks, sest seltsi tulud pärinevad peamiselt kindlustustegevusest ja investeeringutest. «Paaril viimasel aastal teenis selts korralikku kasumit, mistõttu usun, et vaatamata Maapanga pankrotile rabeleb Nordika tekkinud olukorrast välja ja jääb tänavu paari miljoni krooniga plussi,» selgitas Panfilov.

1997. aasta auditeeritud konsolideerimata kasum oli Nordikal 11,4 miljonit krooni. Nordika juhatuse liige Jaanus Reisner ütles, et kasum võib konsolideerimisel ületada 20 miljonit krooni.

Panfilov ütles, et ta soovib Nordika aktsia väärtust lähiajal tõsta ja muuta see välisinvestoreid ligimeelitavaks. «Suured lääne kindlustusseltsid on Eestisse tulemas ning juba tegutseva seltsi omandamine võib neile paari aasta pärast ahvatlev tunduda,» ütles Panfilov.

Hetkel kuum