• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kas olete proovinud olla oma firma infonäljas kliendi nahas?

  Moodsate kliendikeskse teeninduse kont-septsioonide tundmaõppimisele lisaks soovitan firma tipp- ja turundusjuhtidel aeg-ajalt kasutada esmapilgul lihtsat, kuid väga efektiivset võtet.
  Püüdke mängida klienti, kes püüab saada teavet teie juhitava firma teenuste kohta. Väikeses firmas kulgeb klienditeenindus sageli juhi silme all, kuid suures või kasvavas firmas tekib tipp- ja turundusjuhtide ning vahetute klienditeenindajate vahele tihti infobarjäär.
  Puudulikult informeeritud ja instrueeritud klienditeenindaja või infotelefonile vastaja ei pruugi potentsiaalsele kliendile anda sugugi sellist teavet, mis vastaks firmajuhi nägemusele ja turunduspõhimõtetele.
  Tehke katse ja pärige telefoniraamatus kirjapandud telefoninumbril infot oma firma teenuste kohta (kui teie hääl on liiga tuntud, kasutage hea sõbra abi).
  Püüdke pärast kõnet hinnata:
  - kas telefonile vastati enne neljandat helinat?
  - kas vastaja tutvustas teile ennast ja firmat?
  - kas ta vastas oma pädevuse piires teenust puudutavatele küsimustele? Kas ta vajaduse korral ühendas teid teenuse osas kompetentsema isikuga?
  - kas ta püüdis aru saada teie kui kliendi probleemist?
  - kas vastaja sisendas teisse soovi uut teenust kasutada? Kas ta püüdis müüa lisateenuseid? Kui väljapakutud teenus ei olnud teile sobiv, kas ta soovitas alternatiivseid lahendusi?
  - kas teile jäi mulje, et vastaja on firma patrioot ja püüab teid aidata ka nende firma teenustega seotud probleemide lahendamisel, mis kuuluvad mõne teise allüksuse tegevusvaldkonda
  - kas teid tänati huvi tundmise eest firma teenuste vastu?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kokutajast Eesti parimaks koomikuks ehk kuidas nali andis Ari Matti Mustonenile elutahte
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.