1. september 1998 kell 22:00

Tarkett on juhtiv PVC-põrandakate

Tarkett oli II kvartalis Eestis enimmüüdud ühiskondlike ruumide (eurostandardi klass 31--34) põrandakate, mida põhimüüja Sveroni kõrval turustasid ka Fanaal ja Lincona Konsult. Kuigi Sveron on ka varem Tarketi läbimüügiga esikolmikusse jõudnud, tegi ta seekord I kvartaliga võrreldes kahemiljonilise hüppe. Paarisaja tuhande krooni võrra on Rootsi põrandakatte läbimüüki tõstnud ka teised maaletoojad.

Sveroni projektijuht Kätlin Evert ei oska Tarketi ootamatut populaarsust seletada, nimetades suurema objektina Liviko ärihoonet. Sveroni edu taga peituvad paljud väikesed objektid, samuti koolid, kes on soetanud kalleid spordisaalide katteid. Projektijuht nendib, et Sveron on enimmüüdud katete värvi kohta statistikat teinud ja püüdnud neid laos valmis hoida, sest tellimise praktika on Eestis väike ja klient tahab katet kohe saada.

Mitmed PVC-põrandakatete müüjad märgivad, et kliendid on muutunud teadlikumaks ja investeerivad kvaliteetsetesse katetesse, mida on kerge hooldada. ÄP

Hetkel kuum