Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Arhipovi vastu pole põhjust tsiviilhagi esitada

  «Me ei tea, kas Arhipov on oma õigusvastase ja süülise käitumise tagajärjel tekitanud TKP-le varalist kahju,» põhjendas Ansip.
  Ansip on seisukohal, et raamatupidamise põhimääruse korra kohaselt vastutas ettevõtte raamatupidamise eest ettevõtte juht. «Mina pole leidnud dokumente, mis tõestaksid, et Arhipov oleks endale võtnud vastutuse TKP raamatupidamise korraldamise eest,» lisas Ansip. «TKP raamatupidamise eest vastutas TKP pearaamatupidaja Niina Nikitina.»
  Riigiprokuratuuri prokurör Marge Püss esitas eile kohtule taotluse, et tsiviilhageja esindaja esitaks andmed iga TKPs teostatud valeülekande kohta. «See on vajalik, et teha kindlaks valeülekannetest põhjustatud kahju,» rõhutas Püss.
  Arhipovi kaitsja, vandeadvokaat Sirje Must juhtis kohtu tähelepanu, et ta taotles juba kevadel kohtult samadel põhjustel loo saatmist täiendavale eeluurimisele.
  Tartu linnakohtu kohtunik Kaupo Hell ei võtnud prokuröri taotluse osas eile seisukohta. Täna kuulab kohus tunnistajana üle Eesti Panga presidendi Vahur Krafti.
  Viktor Arhipovi sõnul on talle esitatud süüdistus üles ehitatud NSVLi riigipanga aktidele, mis käsitlesid ettevõtte juhi ja pearaamatupidaja tegevust. «Keegi pole suutnud öelda, kas minu tegevuse ajal need aktid üldse kehtisid,» lisas Arhipov.
  Arhipovi kinnitusel on ta keerulises rahalises olukorras, sest ta pole kohtuprotsessi ajal ligi kahe aasta jooksul töötanud. «Kõmulise protsessi tõttu peljatakse mind tööle võtta,» seletas Arhipov. «Tänu tuttavatele olen saanud mõningaid raamatupidamisalaseid lepingulisi töid.»
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Inglise keskpank kavatseb karmistada krüpovaluuta reegleid
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Läti pensionivarade haldaja INDEXO liitub IPO kaudu börsiga, esitades panganduse valdkonnale väljakutse
Oma uuendusliku lähenemisega Läti pensionituru segi paisanud Läti pensionivarasid haldav ettevõte INDEXO võtab nüüd sihikule panganduse valdkonna. See on lühidalt INDEXO IPO peamine sõnum. Praegu toimub aktsiate märkimine, mis lõpeb 11. juulil. IPO käigus väljastab INDEXO kokku 535 000 aktsiat, mille eesmärk on koguda ligikaudu 7,49 miljonit eurot. Aktsia hind on 14 eurot.
Oma uuendusliku lähenemisega Läti pensionituru segi paisanud Läti pensionivarasid haldav ettevõte INDEXO võtab nüüd sihikule panganduse valdkonna. See on lühidalt INDEXO IPO peamine sõnum. Praegu toimub aktsiate märkimine, mis lõpeb 11. juulil. IPO käigus väljastab INDEXO kokku 535 000 aktsiat, mille eesmärk on koguda ligikaudu 7,49 miljonit eurot. Aktsia hind on 14 eurot.
Karm kliimapoliitika Hollandis vallandas üleriigilise protestilaine Protestid häirivad teekonda Schipholi lennujaama
Eelmisel teisipäeval otsustas Hollandi valitsus drastiliselt vähendada kasvuhoonegaaside hulka oma põllumajandussektoris, mis vallandas üleriigilise protestilaine.
Eelmisel teisipäeval otsustas Hollandi valitsus drastiliselt vähendada kasvuhoonegaaside hulka oma põllumajandussektoris, mis vallandas üleriigilise protestilaine.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.