• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Termosiirdefaksil suur kulu

  Odavaimad on termofaksid, mis võtavad saadetud dokumendid vastu termopaberil. 30meetrise rulli puhul saab vastu võtta umbes 80 lehekülge dokumente. Rulli hind on keskmiselt 40 krooni, seega kulutus vastuvõetud lehele 50 senti. Neid dokumente ei saa arhiveerida, kuna aja möödudes kiri tuhmub. Vajalikest dokumentidest tuleb teha koopiad. Samas on see suurepärane abivahend koju või väikebüroosse, kus vastuvõtt ja saatmine ei ole tihe.
  Aparaat ja ülalpidamine on üldjuhul odavad. Saatmiskiirus on keskmiselt 22 sekundit lehekülje kohta. Termofaks maksab 4000--5000 krooni.
  Termosiirdefaks väljastab dokumendi tavalisel paberil. Aparaat ise aga maksab tunduvalt rohkem termofaksist. Ka koopia omahind kahekordistub. Kilekasseti hind on umbes 250 krooni, see teeb ühe koopia hinnaks üle krooni. Sama kassetti ei saa korduvalt kasutada.
  Termosiirdefaks on sobilik väikekontorisse, seda saab kergesti paigaldada ka bussi või kaugsõiduveoautosse. Keskmine lehe saatmiskiirus on 14 sekundit. Grupivalimine võimaldab mitmele partnerile saata ühte infot. Seda tüüpi faks maksab 8000 krooni ringis.
  Tindifaksid on sobivad keskmise suurusega kontori tarvis. Väljatrükk on kvaliteetne nagu tindiprinteril. Negatiivne aspekt on tint, mis vee ja niiskusega n-ö sulama kipub. Koopia hind tuleb tindifaksil 55 sendi ümber. Saatekiirus kuus sekundit lehekülg. Seega oluline kokkuhoid juba minutitasu pealt. Samas on vastuvõtt printimistehnoloogia tõttu veidi aeglasem.
  Tindifaksi ei tohiks kasutada piltide vastuvõtul. Tindifaksid on töökindlad ja nõuavad vähe hooldamist. See masin on tööka kontori parim lahendus kiire saatmise ja kvaliteetse vastuvõtu tõttu. Mällu salvestatavad teated ei jäta teid faksist ilma ka paberi lõppedes. Tindifaksi eest tuleb välja käia 8000 kuni 10 000 krooni.
  Laserfaksid on kallid, kuid kvaliteetsed. Paljud lisavõimalused teevad töö sujuvaks ja kiireks.
  Laserprinteri töö kvaliteedile ei saa etteheiteid teha. Suur mälumaht ja paberivaru tagavad faksi toimimise ka nädalavahetustel. Printimiskiirus kuus lehekülge minutis on kiirem kui tindifaksil. Laserfaks sobib suuremasse kontorisse. Laserfaksi hind ületab 15 000 krooni piiri.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Muusikaturu valitseja tuli Amsterdamis börsile
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Põhjamaade suurim pank julgustab töötajaid katsetama ja arenema
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.