Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Arhipovi kriminaalasi läheb täiendavale uurimisele

  Tartu linnakohus saatis eile Tartu Kommertspanga (TKP) valuutaosakonna pearaamatupidaja asetäitja Viktor Arhipovi kriminaalasja täiendavale uurimisele põhjendusel, et tegu on ülimahuka uurimistoiminguga, mis väljub kohtuliku uurimise piiridest.
  Kohus on seisukohal, et Arhipovile esitatud süüdistuses pole konkretiseeritud tema väidetavalt TKP-le tekitatud varalise kahju suurust ega kahju tekitamise perioodi.
  Kohus jättis rahuldamata riigiprokuratuuri prokuröri Marge Püssi taotluse kohustada tsiviilhageja esindajat, TKP pankrotihaldurit Andrus Ansipit esitama kohtule täiendavaid arvandmeid TKP valuutaosakonna koondaruande kohta. Kohus leidis, et erinevuste väljatoomine kriminaalasja materjalides toodud arvuliste andmete ja pangale reaalselt tekitatud kahju vahel pole tsiviilhageja esindaja kohustus.
  Riigiprokuratuuri prokurör Marge Püss ütles, et tõenäoliselt kaebab ta Tartu linnakohtu määruse edasi.
  «Süüdistust ametialases lohakuses on väga lohakalt uuritud,» kommenteeris Viktor Arhipov. «Uurimist alustati ju kuus aastat tagasi.» Arhipovi sõnul on praktiliselt kogu süüdistus üles ehitatud selle aasta alguses surnud Rein Kaarepere peale.
  Vandeadvokaat Sirje Musta sõnul tuleb täiendav uurimine raske. «Ma pole veendunud, et on veel võimalik midagi välja uurida,» ütles Must. Kohtuasi Kaarepere üle lõpetati märtsis, sest omaksed ei soovinud postuumset kohtuprotsessi. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.