• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA investor passib ASi Tallinna Vesi rahastamisega

  Tallinna linnavalitsuse majandusnõunik Kaarel-Mati Halla ütles eile, et pärast eelmist kohtumist pole Atlantis Water endast rohkem märku andnud.
  Halla ütles, et kuna Tallinna linnavolikogu pole võtnud vastu poliitilist otsust erakapitali kaasamise kohta ASi Tallinna Vesi, ei ole põhjust võimalikke investoreid tagant kiirustada.
  Paar nädalat tagasi linnajuhtidega kohtudes pakkus Atlantis Wateri tegevdirektor Philip Dyk välja võimaluse investeerida vahetusvõlakirjadena ASi Tallinna Vesi 15--25 mln USA dollarit ehk 200--340 mln kr.
  Paari nädala tagune kohtumine Atlantis Wateri esindajatega oli Tallinna linnavalitsusel selle fondiga esimene kontakt. «See oli üllatavalt töine ja tõsine huvi,» sõnas Halla. «Nad tulid konkreetselt selle projektiga seoses siia, et hakata tõsist koostööd tegema.»
  Halla kinnitas, et peale Atlantis Wateri on veel mitu firmat näidanud üles huvi investeerida Tallinna veemajandusesse. «Nüüd oleks vaja linna volikogu otsust, et asjaga edasi minna,» sõnas Halla. Ta märkis, et mingi otsus tuleks hiljemalt selle aasta jooksul langetada.
  Tallinna linnavalitsuse ettepaneku järgi tuleb seni täielikult linnale kuuluva ASi Tallinna Vesi aktsiakapitali laiendada miljardi kroonini ning võõrandada 33% aktsiatest mõnele finantsinvestorile.
  Atlantis Wateril on veemajandusega seotud projekte üle maailma. Baltimaadesse, Venemaale ega kogu Ida-Euroopasse pole nad seni veel investeeringuid teinud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.