Kes siis ikkagi on süüdi põllumehe hädas

02. november 1998, 00:00

Põllumehed on hädas kehva tulususega ja piketeerivad Toompeal, nõudmaks tolle ja ikaldustoetusi. Piimatöötlejad on võtnud suure tururiski ja idaturu ärakukkumise järel alandavad robinal toorpiima kokkuostuhindu. Nüüd kavatsevad talumehed kombinaatidele blokaadi ja protestiaktsioone korraldada. Piimatöötlejate esindaja tõestas läinud nädadal AKs südikalt, et tegelikult teenivad olukorra pealt hoopis kaupmehed, kes nende alandatud väljamüügihinnaga piima poes endiselt kallilt müüvad. Ehk peaks nüüd poe ees piketeerima. Viimasel ajal on ka selge tendents sinnapoole, et lapsed kipuvad üha enam piimale kokakoolat eelistama. Äkki on hoopis nemad need süüdlased.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing