• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turvasüsteemide lihtsalt käsitsetav haldaja

  C CURE 800 on uudne, arvutil põhinev platvormsüsteem.
  Süsteemi abil saab kokku liita läbipääsukontrolli, valveseadmete, videovalve, personali andmebaasi ja muud süsteemid, muutes need terviklikuks graafilise kasutajaliidese abil kasutatavaks haldusprogrammiks.
  Süsteemi saab alati valvatava territooriumi kasvades ja sellele esitatavate turvanõuete muutudes laiendada.
  C CURE 800 iseloomustab tema kasutamise mugavus ja lihtsus. Microsoft Windowsi operatsioonisüsteemile tugineva võrgu tööjaamadele võimaldatakse serverist eelnevalt kindlaks määratud operatsioonide läbiviimine. Süsteemi kasutamist on kerge õppida. Graafilise kasutajaliidese abil on turvasüsteemi haldamine lihtne ja seega kergesti omandatav.
  Valvatavat ala saab reaalajas jälgida ning sündmused salvestatakse arhiivi. Paindlik tehnoloogia ja avatus võimaldavad olemasolevate turvasüsteemide, sh videovalve liitmist ning erinevate tehnoloogiate kasutamist. C CURE 800ga on võimalik ühendada kuni 256 kaardilugejat kuni 40 000 kaardikasutajaga. Süsteemil on 1024 sisendit ja 1024 väljundit. C CURE 800 sobib eriti büroo-, panga- ja muude ärirajatiste ning tootmiskomplekside turvasüsteemide haldamiseks. Süsteemi haldajaks võib olla ettevõtte turvalisuse eest vastutav isik või ettevõtet valvava turvafirma töötaja. Samuti saab luua töökohti, mille puhul seadme kasutajaõigused on piiratud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Euroopa kiireima kasvuga majandust kimbutavad vanad mured
Kuigi analüütikud ootasid kolmanda kvartali sisemajanduse koguprodukti (SKP) aastakasvuks kahekohalist numbrit, on Eesti 8,6protsendine majanduskasv seni avaldatud andmete põhjal Euroopa kiireim. Sarnaselt muu maailmaga veab Eesti majandust tugev nõudlus, kuid hoogsamat kasvu pärsivad tööjõunappus, inflatsioon ja viiruse uus tüvi.
Kuigi analüütikud ootasid kolmanda kvartali sisemajanduse koguprodukti (SKP) aastakasvuks kahekohalist numbrit, on Eesti 8,6protsendine majanduskasv seni avaldatud andmete põhjal Euroopa kiireim. Sarnaselt muu maailmaga veab Eesti majandust tugev nõudlus, kuid hoogsamat kasvu pärsivad tööjõunappus, inflatsioon ja viiruse uus tüvi.