9. november 1998 kell 22:00

Turvasüsteemide lihtsalt käsitsetav haldaja

C CURE 800 on uudne, arvutil põhinev platvormsüsteem.

Süsteemi abil saab kokku liita läbipääsukontrolli, valveseadmete, videovalve, personali andmebaasi ja muud süsteemid, muutes need terviklikuks graafilise kasutajaliidese abil kasutatavaks haldusprogrammiks.

Süsteemi saab alati valvatava territooriumi kasvades ja sellele esitatavate turvanõuete muutudes laiendada.

C CURE 800 iseloomustab tema kasutamise mugavus ja lihtsus. Microsoft Windowsi operatsioonisüsteemile tugineva võrgu tööjaamadele võimaldatakse serverist eelnevalt kindlaks määratud operatsioonide läbiviimine. Süsteemi kasutamist on kerge õppida. Graafilise kasutajaliidese abil on turvasüsteemi haldamine lihtne ja seega kergesti omandatav.

Valvatavat ala saab reaalajas jälgida ning sündmused salvestatakse arhiivi. Paindlik tehnoloogia ja avatus võimaldavad olemasolevate turvasüsteemide, sh videovalve liitmist ning erinevate tehnoloogiate kasutamist. C CURE 800ga on võimalik ühendada kuni 256 kaardilugejat kuni 40 000 kaardikasutajaga. Süsteemil on 1024 sisendit ja 1024 väljundit. C CURE 800 sobib eriti büroo-, panga- ja muude ärirajatiste ning tootmiskomplekside turvasüsteemide haldamiseks. Süsteemi haldajaks võib olla ettevõtte turvalisuse eest vastutav isik või ettevõtet valvava turvafirma töötaja. Samuti saab luua töökohti, mille puhul seadme kasutajaõigused on piiratud.

Hetkel kuum