11. jaanuar 1999 kell 22:00

Head kokkuostjad,

kes lubavadki

Möödunud aasta lõpus lubas mitu piimatööstust tõsta piima kokkuostuhinda: kes pidi liitrihinnale lisama paarkümmend senti, kes koguni krooni -- hea kokkuostja, kes lubabki... Lubadused senini täitmata, piima kokkuostuhind püsib endiselt kroon alla omahinna, sest Vene hulgifirmad pidasid pikalt jõule ega ostnud eestimaist piimakraami. Nüüd on piimatööstustel tootjatele varuks uued lubadused. Ühinenud Meiereid lubab uusi lepinguid tootjatega. Rävala Piim maksab talunikele siiski varasemast 15 senti rohkem ehk 1.75 ja lubab peatselt hinda veelgi kergitada. Ta ei tea veel, kui palju, aga lubab vaadata, kui palju tõstavad teised tööstused. Võru Juust lubab reedest hakata senise 1.25 asemel 1.40 maksma jne. Head mehed, lubavad jälle.

Hetkel kuum