16. veebruar 1999 kell 22:00

Telia ootab seaduse lõpliku jõustumiseni

«Kuni seadus ei ole jõus, ei ole ka meil põhjust astuda samme selle järgimiseks,» ütles Telia esindaja Mart Nurk eile. «Ei ole veel sugugi kindel, et president seaduse sellisel kujul välja kuulutab.»

Milliseid samme Telia aga seaduse jõustumise korral ette võtab, Nurk praegu öelda ei soovinud. «Meil pole kombeks kehtivaid seadusi rikkuda,» lausus ta. Samas ei saa tema sõnul ka lihtsalt kõrvalt jälgida, kui selliseid rumalusi rakendatakse.

«Kui selliseid seadusi, mis on nii otseselt ühe operaatori tellitud, vastu võetakse, siis tuleb tõsiselt kaaluda, kui kindel on üldse Eestisse investeerimine,» rääkis Nurk konkureeerivale firmale Levicom viidates.

Nurga sõnul rikub riigikogus vastu võetud kaabellevi seadus kogu praegu toimiva kaabel-TV turu ja hakkab reguleerima telefoniteenuste turgu.

Autor: BNS

Hetkel kuum