7. november 1999 kell 22:00

Intuitsiooni dikteeriv ärimees

Tallinna volikogu Rahva Usalduse fraktsioon peab lubamatuks Tallinna kiirabi erastamist. Avalduses märgitakse, et erastmine viib sinna, et arsti professionaalsus, intuitsioon ja südametunnistus hakkab alluma ärimehe tahtele. Miskipärast on ärimees ikka veel paljude silmis n-ö Viru ärika võrdkuju. Tuleks hakata harjuma sellega, et ka eraettevõtja huvides on pakkuda võimalikult head teenust-kaupa, muidu teda lihtsalt enam ei ole. Miksipärast eksisteerivad edukalt erahaiglad -- nemad ei saa samuti ärihuvideta kuidagi läbi. Seni räägitakse kiirabi erastamisel vaid ühest firmast -- ESSist. Erastamislepingus saab täpselt fikseerida firma õigused ja kohustused. Ja linnale tuleb jätta õigus osta kiirabiteenust ka mõnest teisest ettevõttest.

Hetkel kuum